Ezek szerint nem akarsz művészettörténész lenni. :) De ettől függetlenül egy fiatalt is érdekelheti, miket festett Csontváry vagy Mednyánszky (kedvenc festőm) vagy esetleg Munkácsy Mihály, azonkívül a Szépművészeti Múzeum maga is olyan gyönyörű, hogy érdemes megnézni. Még 60 éves korod előtt. Persze egy normális, komolyabb lányt nem biztos, hogy össze tudsz szerezni.
márc. 29. 14:07
23/27 anonim válasza:
Az sem egyértelmű, hogy ebben mi a normális és komolyabb. Vagy mi nem lenne az? Ezt is hanyagolni illik, mert ez sem komoly. :-)
márc. 31. 13:51
24/27 anonim válasza:
Amúgy a művelődés és a bulizás miért zárja ki egymást?
Mi a párommal hétvégenként színházba járunk, utána beülünk egy pub-ba sörözni, kajálni, és élvezni az estét.
márc. 31. 13:59
25/27 anonim válasza:
Engem meg nem köt le a színház vagy legalábbis nem nagyon tudok róla, de az IQ-számom szerint és barátok szerint komoly ember vagyok. :-) Közben mégis járok például bulizni és nem vagyok lepukkant ember. Nem függ össze egyáltalán.
ápr. 6. 11:29
26/27 anonim válasza:
"IQ-számom szerint és barátok szerint komoly ember vagyok"
Az nem IQ szám, hanem intelligenciahányados (angolul I(ntelligence)Q(uotient)), te szerencsomag.
Az IQ konkrétan semmit sem mond a komolyságról. Ismertem totál infantilis embereket, átlag feletti IQ-val.
ápr. 6. 17:10
27/27 anonim válasza:
Az aspergeresek is magas IQ-val rendelkeznek, de közben olyan szinten képtelenek az absztrakt gondolkodásra, hogy a legegyszerűbb metaforákat is nehezükre esik értelmezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!