Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Siófokon tavasszal van élet?

Siófokon tavasszal van élet?

Figyelt kérdés

Gondolok,ilyenekre hogy bulik disco, fesztiválok,ahol fiatalok huszonévesek jól érezhetik magukat.

Vagy inkább csak nyáron indul be az élet ott?

Ahol dolgozok 1 évben egy összegben kapjuk meg az OTP szép kártyára a cafeteriát.

Most márciusban el is utalta a munkáltatóm a 450.000 Ft-ot rá.

Viszont a szép kártyát csak Magyarországon tudom sajnos felhasználni.

Ha lenne tavasszal is valami élet ott akkor össze hívnám a haverjaimat most és öten 5 napra legalább lemennénk bulizni.

A szállást pedig fizetném én.

márc. 25. 09:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
* Balatont
márc. 28. 12:33
 22/27 anonim ***** válasza:
60%
Ezek szerint nem akarsz művészettörténész lenni. :) De ettől függetlenül egy fiatalt is érdekelheti, miket festett Csontváry vagy Mednyánszky (kedvenc festőm) vagy esetleg Munkácsy Mihály, azonkívül a Szépművészeti Múzeum maga is olyan gyönyörű, hogy érdemes megnézni. Még 60 éves korod előtt. Persze egy normális, komolyabb lányt nem biztos, hogy össze tudsz szerezni.
márc. 29. 14:07
 23/27 anonim ***** válasza:
Az sem egyértelmű, hogy ebben mi a normális és komolyabb. Vagy mi nem lenne az? Ezt is hanyagolni illik, mert ez sem komoly. :-)
márc. 31. 13:51
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Amúgy a művelődés és a bulizás miért zárja ki egymást?

Mi a párommal hétvégenként színházba járunk, utána beülünk egy pub-ba sörözni, kajálni, és élvezni az estét.

márc. 31. 13:59
 25/27 anonim ***** válasza:
Engem meg nem köt le a színház vagy legalábbis nem nagyon tudok róla, de az IQ-számom szerint és barátok szerint komoly ember vagyok. :-) Közben mégis járok például bulizni és nem vagyok lepukkant ember. Nem függ össze egyáltalán.
ápr. 6. 11:29
 26/27 anonim ***** válasza:

"IQ-számom szerint és barátok szerint komoly ember vagyok"

Az nem IQ szám, hanem intelligenciahányados (angolul I(ntelligence)Q(uotient)), te szerencsomag.

Az IQ konkrétan semmit sem mond a komolyságról. Ismertem totál infantilis embereket, átlag feletti IQ-val.

ápr. 6. 17:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Az aspergeresek is magas IQ-val rendelkeznek, de közben olyan szinten képtelenek az absztrakt gondolkodásra, hogy a legegyszerűbb metaforákat is nehezükre esik értelmezni.
ápr. 6. 17:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!