Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Siófokon tavasszal van élet?

Siófokon tavasszal van élet?

Figyelt kérdés

Gondolok,ilyenekre hogy bulik disco, fesztiválok,ahol fiatalok huszonévesek jól érezhetik magukat.

Vagy inkább csak nyáron indul be az élet ott?

Ahol dolgozok 1 évben egy összegben kapjuk meg az OTP szép kártyára a cafeteriát.

Most márciusban el is utalta a munkáltatóm a 450.000 Ft-ot rá.

Viszont a szép kártyát csak Magyarországon tudom sajnos felhasználni.

Ha lenne tavasszal is valami élet ott akkor össze hívnám a haverjaimat most és öten 5 napra legalább lemennénk bulizni.

A szállást pedig fizetném én.

márc. 25. 09:44
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
24%
Még nyáron sincs normális élet, nemhogy tavasszal.
márc. 25. 09:49
 2/22 anonim ***** válasza:
90%
Én nem szórnám el egyben, szép fokozatosan felzabálnám.
márc. 25. 10:21
 3/22 A kérdező kommentje:

Különben félelmetes árak vannak a Balatonon.

Nézegetem a szállásokat most nyárra ,de ugyanilyen árakon már horvátországban, Görögországban vagy Olaszországban is nyaralhatnék

márc. 25. 10:33
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ez így van. Én szerencsére a balatoni vasútvonal mentén lakom, így azt szoktam csinálni, hogy veszek egy országbérletet, éjszaka hazamegyek aludni és másnap délelőtt vissza. Igaz több mint egy óra az út az IR vonattal (csak az áll meg ott, az IC nem), de egy éjszaka több mint a 30 napos országbérlet... Egyszerűen nem éri meg.
márc. 25. 11:11
 5/22 anonim ***** válasza:
79%

"Még nyáron sincs normális élet, nemhogy tavasszal."

Whaat?? Tavaly augusztusban voltunk ott, és nem lehetett mozdulni az embertömegtől, órákig kóvályogtunk, mire szabad teraszt találtunk..

márc. 25. 11:32
 6/22 anonim ***** válasza:
74%
Én júniusban szoktam menni, akkor a Burger Kingben még szokott lenni szabad hely.
márc. 25. 11:34
 7/22 anonim ***** válasza:
89%

Tavasszal lehet kirándulni, ami a nyári hőségben már nem olyan kellemes. Van termálfürdő is.

Az árakról soha nem értem, hogy miért beszélnek össze-vissza az emberek. Kollégáim folyamatosan külföldre utaznak, egész év alatt gyűjtenek rá, és a hazai utazásaimnak dupláját fizetik ki - csak szállásra. S abban még nincs repülőjegy, miközben én 50%-kal utazok az országban.

márc. 25. 12:16
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

7!

Mi apartment szoktunk foglalni, nem közvetlen vízpartit, de jó helyen lévőt. Az utóbbi két évben nyaraltunk a kisfiammal több helyen, most ezekre az árakra emlékszem hirtelen, de közel egy árban volt a lárnakai, neszebári és siófoki szállásunk (viszont a mindennapi költésünk a Balcsin volt a legmagasabb). Az útiköltség valóban magasabb általában külföldre (bár szuper olcsó fapados jegyet is ki lehet fogni), de nekem a tenger érdekesebb, mint egy zavaros, édesvizű tó, így ennyivel hajlandó vagyok többet fizetni. Raadásul az időjárás is sokkal kiszámíthatóbb a tengerparton, a Balatonnál egy esős hét keményen el tud szúrni egy nyaralást... (tavaly a nyár utolsó napjaiban utaztunk, előtte pár nappal jött az ötlet is, mikor láttuk az előrejelzést, hogy fixen jó idő lesz, ezért mertük bevállalni, így utólag megérte, de "fő" nyaralásnak, előre lefoglalva nem hiszem, hogy bevállaltam volna.)

Itt vannak amúgy az idei programok:

[link]

A neten a nagyobb szórakozóhelyekre is rá tudsz keresni, de én úgy láttam, hogy inkább csak hétvégén vannak nyitva ilyenkor.

márc. 25. 12:35
 9/22 anonim ***** válasza:
34%

Utoljára én olyat tizen-x éve tapasztaltam. Nekem is elég megdöbbentő volt az elmúlt években (közvetlenül a covid előtt is, és utána is) hogy alig lézengett pár ember esténként a sétányon. Pedig mikor anno lejártunk bulizni haverokkal, akkor alig lehetett elférni bárhol.

márc. 25. 13:23
 10/22 anonim ***** válasza:
100%
Tavasszal nem igazán, úgyhogy ne most akarj menni. Meg miért akarod egyben elszórni az egészet? Haverjaidnak miért te akarod állni a szállást? Tudod hányszor tudnál kajálni ebből a pénzből? Költsed csak szépen magadra, te kerested meg.
márc. 25. 14:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!