Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Siófokon tavasszal van élet?

Siófokon tavasszal van élet?

Figyelt kérdés

Gondolok,ilyenekre hogy bulik disco, fesztiválok,ahol fiatalok huszonévesek jól érezhetik magukat.

Vagy inkább csak nyáron indul be az élet ott?

Ahol dolgozok 1 évben egy összegben kapjuk meg az OTP szép kártyára a cafeteriát.

Most márciusban el is utalta a munkáltatóm a 450.000 Ft-ot rá.

Viszont a szép kártyát csak Magyarországon tudom sajnos felhasználni.

Ha lenne tavasszal is valami élet ott akkor össze hívnám a haverjaimat most és öten 5 napra legalább lemennénk bulizni.

A szállást pedig fizetném én.

márc. 25. 09:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
74%

Akkor ezek szerint te és én egy másik univerzumban élünk. Qrvára az ellenkezőjét tapasztalom.

márc. 25. 14:14
 12/27 anonim ***** válasza:
24%

Én csak arról tudok írni, amit én tapasztaltam az elmúlt években. Ami abszolút a kihaltság. (Júli eleje és aug 20 között változó időpontokban voltam, mindig volt benne péntek-szombat éjszaka is, ezt elfelejtettem írni korábban.)

márc. 25. 14:28
 13/27 anonim ***** válasza:
75%
A balaton össze sem hasonlíthat a horvát tengerparttal. Hangulatban ezerszer jobb Horvárország és árban is hasonló.
márc. 25. 16:17
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Nem. Novemberben még minden mikroorganikus életforma is kipusztul, és csak május végével lép ki újra az első bakrétium a vízből.
márc. 25. 19:19
 15/27 anonim ***** válasza:
74%
Azt hiszem neked a szórakozás a zabából és az italból áll, pedig lehet városlátogatást is tenni, kirándulni, múzeumokba menni, értelmesen is el lehet tölteni az időt.
márc. 26. 16:56
 16/27 anonim ***** válasza:
márc. 26. 16:58
 17/27 anonim ***** válasza:
márc. 26. 17:01
 18/27 A kérdező kommentje:

15#

Rendben,ha majd olyan érett leszek mint te, akkor múzeumokba fogok járni.

De most egyenlőre még fiatal vagyok jókat szeretnék enni,inni, zenét akarok,fesztivált,felszedni korombeli lányokat, élvezni akarom az életet,jól akarom érezni magamat.

De ahogy betöltöm a 60-at,majd akkor értékelni fogom a múzeumokat.

márc. 26. 17:21
 19/27 anonim ***** válasza:
8: Igényekhez igazított nézőpont kérdését amúgy aláírom. Mert ha valaki azt jobban szereti és talál nem túl drágábban, akkor egyértelmű.
márc. 28. 12:28
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

19+

Én nem nagyon vágyok tengerre, de félek is a repülőtől. Velencei-tótól Balatonon át egyéb városokig fokozatosan kezdtem bejárni az országot. A legnagyobb nyaralásom eddig 5 napon át Balatonnál volt, máshol megelégszek sokkal kevesebbel, és azóta a Balaton is le tudom tudni 3 nap alatt. Aztán egyszer talán megtörik a jég. ^.^ De simán kihozok úgy mindent, hogy ne legyen drága. Évente 5 belföldi üdülés összesen 15 napon belül megvan 150-ezerből mindennel. Étterem, szórakozás, szállás.

márc. 28. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!