Hol szerettek túrázni? & Melyik magyarországi város a kedvencetek, és miért?
Figyelt kérdés
tegnap 23:04
1/12 A kérdező kommentje:
úgy kellett volna írnom a két kérdés között, hogy "és/vagy"
tegnap 23:05
2/12 anonim válasza:
Város? Az egyik sem túracélpontom.
Nekem a Bakatonfelvidék, Magas-Bakony és a Cserehát.
3/12 A kérdező kommentje:
Tudom, két külön téma, de én szeretek várost nézni is meg túrázni is :D köszi a választ!
tegnap 23:13
5/12 anonim válasza:
Városokban nem túrázom, ott sétálgatni lehet.
Túrázni pedig hegyeknél. Bármelyik, ahonnan van panoráma. Dombok nem, alföld gigantikus NEM!
6/12 anonim válasza:
Városok közül Tapolca, Veszprém, Eger és Pécs a kedvenceim.
7/12 anonim válasza:
A magashegyi túrákat szeretem, 2000 méter fölött (de csak jó időben). Kedvenc magyarországi városom nincs, talán Győrt mondanám, ahol az elmúlt években jártam, és tetszett. Pécs se rossz hely, ott gyakrabban megfordulok, mert közelebb van.
8/12 anonim válasza:
Kedvenc város Pécs.
Nem vagyok nagy túrázó, így nem szeretem a nagy szintkülönbségeket. Inkább rövidebb sétákat (kb. 5 km) szeretek, nyugisabb tempóban. De akár teljesen sík is lehet a terep :)
9/12 anonim válasza:
Én bármilyen erdőn-mezőn szeretek túrázni, de a legtöbbször a Mecvsekben túrázom, mert az van közel. Pécsi vagyok, Pécset ajánlanám, ha városnézés és túra kell egyszerre, de ugyanilyen megfontolásokból az Eger/Bükk, Kőszeg/Alpokalja, Sopron/Soproni-hegység párosítások is tetszettek nekem, amikor arra jártam.
10/12 anonim válasza:
Túrázni itthon legjobban talán a Bükk fennsíkot és környékét szeretem.
Városok: Pécs, Budapest, Kőszeg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!