Az alábbi három nagyobb városaink közül melyiket tartjátok a legszebbnek, és melyiket a legkevésbé?
Pécs - Szeged - Debrecen
Ezt az opciót nem láttam.
Amúgy értelmetlen spamkérdés.
Ez az opció is fent van, nézd meg újra! Ötödik a sorban.
Kérdező, mindhárom város szép, jártam az összesben és minedegyikben van sok szép látnivaló.
Pécsett vannak igazi nyomornegyedek. Viszont a belvárosa lenyűgöző.
Debrecenben nincsenek nyomornegyedek és hangulatos a belváros.
Szegeden sem tudok nyomornegyedről (bár ettől még lehet), az 1879-es árvíznek köszönhetően a városszerkezete és az építészete nagyon jellegzetes, letisztult, szép.
Mindhárom városban volt szerelmem, így nekem mindegyik gyönyörűűűűű!
Voltam Pécsett párszor, tetszett a város nagyon, de láttam már szebbet azért.
Szegedre annyira nem emlékszem, ott már nagyon régen voltam (még osztálykiránduláson), de emlékeim szerint bejött.
Debreceni vagyok, és mindig csúnyának gondoltam a várost. Viszont most, hogy gyesen vagyok a kisfiammal, és sokat sétálunk a belvárosban, együtt nézegetjük a szobrokat, épületeket, meg lelkesebben nézegetek ki (és felfelé is!) a villamosból, mint eddig, már kicsit máshogy látom. Nyilván én látom a lakótelepeket, ipari parkokat, elhanyagoltabb belvárosi/külvárosi részeket is, de azért már el tudom képzelni, hogy egy turistának tetszik 😀
Ezért nem tudnék dönteni, mert a másik kettőben kirándulóként nyilván inkább a szép részeken mászkáltam, nem volt okom egy helyi lakos szemével látni a többit.
Született cívisként, nekem Debrecen a legszebb :)
Viszont szerintem Pécs is gyönyörű, Szegeden még nem voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!