Magyarországon vannak még olyan nagyobb teruletek,helyek az erdőkben vagy máshol amit nehéz megkozeliteni és térerő is hiányzik?Olyan hely ahova nem ér el a társadalom és a 21sz ?
De az nem.eppen vadon amire gondolsz .
Én ilyen igazi vadonra gondolok mint usaban.
Nehéz megközelíteni és nincs térerő, ilyen sok helyen van.
De erdőművelés, földművelés ezeken a helyeken is van.
A Bükkben van egy kis területen "őserdő", ami kb. 150 éve érintetlen. De ide csak engedéllyel szabad bemenni.
Barlangokat tudom még javasolni. Ott térerő garantáltan nincs és általában a megközelítés sem egyszerű.
Bár a többségük csak engedéllyel látogatható.
Én komarom esztergom megyei vagyok ide inkább a Bakony van közel vagy pl ma autoztam kisber kornyeken ott is vannak ilyen neve sincs faluk tanyák és olyan utak hogy féltem baja lesz a kocsinak.30km van arrébb mint a lakohelyem.de teljesen más környezet ez még tud lepni.
Vertesben szoktam túrázni elég kicsi a bakonyhoz képest de viszonylag egységes erdőseg nincs szettagolva.
Szlovákia is játszik nekem mert még mindig közelebb van Selmecbanya környéke hozzám mint a román határ.karpatok között csak van ilyen hely
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!