Mész valahova idén nyaralni? Ha igen, hova?
Nekem is van néhány tapasztalatom:
-A Balaton nagyon drága, ha egy átlagos fogyasztással, nem is nagy létszámú családdal számolok akkor is.
-Két év bezártság után rengetegen meg vannak bolondulva, és rohannak a tengerre. Az imént egy népszerű utazási iroda honlapján láttuk, hogy egy szállodában egyik pillanatban még három szabad szoba volt, egyet frissítettünk, és már csak egy volt.
-Nagyon "kétpólusúvá", mondhatni "dualistává" vállt a társadalom, ugyanis a Balaton is egyre drágább, valamint a tenger sem olcsó. Mostanság már nem igazán vannak "szintek" a nyaralások között, mert mindenhol viszonylag magas az ár, szóval igazából valaki vagy megy nyaralni, vagy pedig nem. Nincs igazán olyan, hogy valaki spórolna a nyaralással azzal, ha mondjuk belföldre megy, sőt még azzal sem, ha alacsonyabb csillagszámú szállodába megy, mivel vannak három csillagos szállodák is, amelyek 4, vagy akár 4+ csillagosnak felelnek meg árkategóriában.
Mentek valahova nyaralni? Ha igen, akkor hova?
#1.
Hova mentek?
Kérdező!
Te most csak nyafogsz mert savanyú a szőlő, vagy te is mész azért valahova??
Addig menjél amíg még ennyire olcsó...
...mert jövőre majd visszasírod ezeket az árakat amikor már 600 Ft lesz 1 Euro.
#9.
Én is megyek, illetve már mentem is több helyre. Nem tudom, hogy honnan jött ez a "Savanyú a szőlő"... Felmérést végzek, hogy tényleg olyan sokan maradnak-e itthon, mint ahogy azt a média beállítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!