Mentek valahova nyaralni?
Figyelt kérdés
Fogtok idén menni nyaralni?Hova?Ár, személyek száma, a nyaralás ideje is érdekel!Ha nem, akkor
miért?
2020. jún. 14. 00:20
1/14 anonim válasza:
nem, soha nem szoktunk, pedig tudnánk de inkább másra költjük
2/14 A kérdező kommentje:
#1. Értem.Mindenkinek más a fontosabb, de ha nektek ez jobban megéri, akkor teljesen oké.
2020. jún. 14. 00:45
3/14 Lena7 válasza:
Én idén nyáron még Balatonra szeretnék eljutni pár napra. Szerintem idén nem nagyon fognak az emberek külfőldre menni nyaralni.
És kedves kérdező te tervezel valahova menni ?
5/14 anonim válasza:
Mi eredetileg Spanyolországban mentünk volna, most marad a belföldi nyaralás. Zalakaros, és Tisza tó tervben van, illetve van egy nyaralók Balatonfenyves és Nagymaroson, oda is megyünk majd.
8/14 Endr 72 válasza:
Erdélybe tervezünk egy hetet.Mindenképp valami falusi turizmus szintű szállást szeretnénk.
9/14 A kérdező kommentje:
#3. Mi mentünk volna nyaralni,de úgy néz ki,hogy a vírus miatt csak jövőre megyünk.
Egyébként szép helyeket írtatok,érezze mindenki jól magát!És ne pontozzatok senkit le,én mindenkit felpontozok!
2020. jún. 14. 17:33
10/14 anonim válasza:
Most ki a jó isten pontoz le mindenkit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!