Két ünnep között a szépasszonyvölgyi borászat nyitva lesz?
Borászat ott nincsen, csak közepes minőségű helyi borokat árusító pincék (Az egriek nem ott szerzik be az italukat).
Érzésem szerint esetleges, hogy lesz-e kint valaki.
Hogy érted, hogy az egriek nem ott szerzik be az italukat?
Hol lehetne jobban megérdeklődni, hogy lehet-e bort kóstolni arrafele, vagy legalább vásárolni, megnézni a kínálatot?
Két ünnep között (dec. 27) Egerben leszünk és valami elfoglaltságot keresnénk magunknak. Azon gondolkodom, hogy még milyen programot szervezhetnénk arra az esetre, ha nem lesz nyitva kb semmi sem. Legfeljebb sima városnézés lesz.
Én ezt találtam:
Egyébként úgy értem, hogy az igazi jó egri bort nem a Szépasszony-völgyben lehet beszerezni. Erre most illene megírnom, hogy de akkor hol… de sajnos nem tudom.
Ha mégis elmentek arra, érdemes felkeresni tintás Valit. Nagy élmény, csak ne legyetek túl szemérmesek. Csúnya szája van, és ritkán józan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!