Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » A magyar vendégszeretőnép ?

A magyar vendégszeretőnép ?

Figyelt kérdés
Minden nemzet szereti előadni hogy ő a világ leginkább vendégszerető népe. Mi is. De ez igaz ? Mondjuk Omán vagy Dubai esetleg Bali vagy más országok esetében ? Itt nem a pénzügyi dolgokra gondolok hogy az adott országban mennyi csilli villi dolog van. Hanem a mentalitásra
nov. 2. 09:27
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen. Bármennyire is próbálja a kormány hajszolni az idegenellenességet, én azt vettem észre, hogy kifejezetten tudnak örülni az emberek ha találkoznak és tudnak beszélgetni egy külföldivel. A külföldi barátaimat szeretem vidékre vinni, volt már ott Olasz, Amerikai és Mexikói is, és minden esetben csillogó szemű emberekkel találkoztunk és beszélgettünk, még úgy is, hogy azért a finoman szólva barnabőrű mexikóiak hasonlíthatnak a közelkeletről idevándorolt emberekre, és így is, meglepően kevés rasszizmussal találkoztunk. Ez egy olyan dolog volt, ami miatt egy kicsit megnőt a hitem, kicsin közös hazánkban.

Az, hogy mi vagyunk-e a legvendégszeretőbbek, biztos, hogy nem, másrészt én ebből nem szívesen állítanék versenyt.

nov. 2. 11:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a vendég alatt a turistákat érted akik eljönnek, szétnéznek, itthagynak egy csomó pénzt (persze jól le is nyúljuk őket) azután hazamennek akkor igen, eléggé vendégszeretőek vagyunk.
nov. 2. 13:16
 3/6 anonim ***** válasza:
56%
Rettenetesen... Az egyik ismerősömnek van egy lánya. Az összeszedett egy fekete palit nemrég, vele ment haza. Ne tudd meg hogy kinézték, meg leszólták őket. És ezt komolyan mondom, nem vicc. Abszolút nem rasszista kicsit sem a magyar... amúgy meg tök jó, normális gyerek.
nov. 2. 16:44
 4/6 anonim ***** válasza:
64%
#3: Az már több, mint vendég...
nov. 2. 17:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Nekem külföldi a párom, és sokszor meglepődök, hogy mennyire kedvesek hozzá a magyarok. Velem nem szoktak ilyen kedvesek lenni : D Mondjuk ő eleve egy pozitív, mosolygó személyiség, nyilván ez is számít, de az ő példáján keresztül látva, azt mondom, hogy igen, vendégszeretőek a magyarok.
nov. 3. 06:18
 6/6 Mansour ***** válasza:

"Mondjuk ő eleve egy pozitív, mosolygó személyiség, nyilván ez is számít"

Nagyon sokat számít! Nem mondom, hogy egyáltalán nem rasszisták és előítéletesek a magyarok, mert nagy részben azok, de a megfelelő viselkedés, kedvesség, mosoly láttán a legtöbben azonnal megenyhülnek.

nov. 4. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!