A magyar vendégszeretőnép ?
Szerintem igen. Bármennyire is próbálja a kormány hajszolni az idegenellenességet, én azt vettem észre, hogy kifejezetten tudnak örülni az emberek ha találkoznak és tudnak beszélgetni egy külföldivel. A külföldi barátaimat szeretem vidékre vinni, volt már ott Olasz, Amerikai és Mexikói is, és minden esetben csillogó szemű emberekkel találkoztunk és beszélgettünk, még úgy is, hogy azért a finoman szólva barnabőrű mexikóiak hasonlíthatnak a közelkeletről idevándorolt emberekre, és így is, meglepően kevés rasszizmussal találkoztunk. Ez egy olyan dolog volt, ami miatt egy kicsit megnőt a hitem, kicsin közös hazánkban.
Az, hogy mi vagyunk-e a legvendégszeretőbbek, biztos, hogy nem, másrészt én ebből nem szívesen állítanék versenyt.
"Mondjuk ő eleve egy pozitív, mosolygó személyiség, nyilván ez is számít"
Nagyon sokat számít! Nem mondom, hogy egyáltalán nem rasszisták és előítéletesek a magyarok, mert nagy részben azok, de a megfelelő viselkedés, kedvesség, mosoly láttán a legtöbben azonnal megenyhülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!