Siófok, vagy Balatonfüred?
Figyelt kérdés
Hová érdemesebb szállást foglalni?
Köszönöm!
júl. 21. 17:50
1/9 anonim válasza:
Mit akartok csinálni a strandoláson kívül?
2/9 anonim válasza:
Füred kevésbé zsúfolt, mint Siófok, viszont Siófokon több a szórakozási lehetőség, mint Füreden.
3/9 A kérdező kommentje:
Szeretek fotózni szép parkokat, sétányokat, utcákat, de fürödni is imádunk.
júl. 21. 19:10
4/9 anonim válasza:
Amig még jártam a Balatonra is mindig utolsó lepratanyának tartottam siófokot és Füredet részesitettem előnyben.
Szerencsére vagy 10 éve semmilyen módon nem teszem a lábam a Balatonhoz. Szimplán az egész úgy lett szar ahogy van.
5/9 anonim válasza:
Ha szóbajöhet C opció, Balatonmáriafürdőt vagy Fonyódot ajánlom.
7/9 anonim válasza:
Máriafürdőn kb semmin nincs a tavon kívül.
Ha a parkokat, szép helyeket szereted akkor Füred de Keszthely is igen szép e téren!
9/9 anonim válasza:
Bár én most a déli partra megyek, de inkább Füredet és az északi partot javaslom. Illetve esetleg le lehet ruccanni onnan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!