Melyik a legszebb hely a Balaton környékén? Siófok, Keszthely, Zamárdi, Balatonfüred, Balatonfenyves, Tihany, Csopak, Balatonalmádi, Balatonföldvár, Balatonboglár, Szigliget, Zánka?
Definiáld kérlek hogy mi alapján állapítjuk meg valamiről hogy "szép-e", illetve hogy egy adott ponttól milyen távolságra kell lennie valaminek hogy az még az adott pont "környékének" számítson, és akkor megmondom:)
Amiket írtál, mint a Balaton partján vannak, vagy a Balaton körül, de mindenképpen a Balatonnál és nem a környékén. A balatonparti települések közül szerintem Tihanytól lefelé, Balatonederics/Balatongyörökig vannak a "legszebbek". Nekem a "legszebb" hely a Balaton "környékén" a Káli medence.
Ne érts félre nem kötekedni akarok csak miután egy szubjektív dologra kérdeztél rá, szuper lenne valami támpont, ami alapján lehet rá használható választ adni.
Balatonalmádi, Balatonfüred, Tihany, Siófok, Balatonboglár, Keszthely.
Almádiról el lehet menni a helyi kilátóhoz, a fűzfői bobpályához, Füredre, Tihanyra, akár még Zánkára is.
Balatonboglár mellett pedig Lelle van nyári vidámparkkal, illetve ezek - Keszthellyel együtt - akár egészen Siófoktól jól megközelíthetők. Én nyaralást mindenképpen így terveznék, hogy az adott oldalon több helyre is kiutazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!