7 legjobb balatoni település?
Nem tudom mondta-e kedves tanárod, de Bármit írhatsz, mert nincsen jó és rossz válasz.
Maga a kérdés azt tételezi fel, hogy némiképp utazol a világban - ezek szerint nem - és van véleményed a látottakról.
Egyébként ha nekem kellene megírnom ezt az elemzést, az lenne a címe, miért a legalja a balatoni nyaralás, avagy miért ilyen tróger hely minden a balatonnál.
Badacsony, Tihany, Füred, ezeket mindenképp beleírnám, ismertebb helyek. De szinte mindent meg lehet magyarázni: Balatonfűzfőn király kalandpark van, Zamárdit sokan a fesztiválok miatt szeretik. Rossz válasz tényleg nem nagyon van.
Én úgy csinálnám, hogy beleírnám, ahol voltam, meg az ilyen nagyobb, ismertebb helyeket.
Balatonalmádi
Balatonfüred
Siófok
Tihany
Badacsony
(Ha ide sorolható Veszprem is, ide írnám, de az Balaton-felvidék... Drága szülővárosom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!