Szerintetek melyik a legszebb és legjobb balatonparti település, vagy város? Miért?
Szerintem BAlatonfüred a legszebb, azért mert nagyon kellemes sétány húzodik a part mentén. (Tagore sétány), ahol számos szobor, zöld fa és színvonalas térkő van, ugyanitt remek éttermek, cukrászdák. A kikötő is szuper, gyakran indulnak sétahajók, a mólón jót lehet sétálni, kisvonatozni is lehet, van télen-nyáron nyitva tartó akvárium, ami főleg a gyerekeseknek jó program, ezenkívül nagyon híres cukráászdák vannak, számos wellness hotelben lehet megszállni, szóval rengeteg a pozitívum. Gyönyörű park legalább 4 van. Jók a strandok, fel vannak újítva. Egész jó pláza is van. A kemping is szuper, lehet vízisíelni és nem annyira drága. Közel van Veszprém, ott is sok a programlehetőség..
Ami negatívum az az, hogy drága nagyon a parkolás.
Ezenkívül jó szerintem még Balatonföldvár, Tihany, és a Badacsony is szuper.
Köszönöm, várom még a válaszokat! :)
Egyébként nekem is első számú nagy kedvencem Füred! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!