Egerben jó, minőségi éttermek? Kézműves burger, pizza, stb. Melyek a legjobb helyek?
Figyelt kérdés
júl. 9. 17:57
1/8 anonim válasza:
Nincsenek ott már minőségi éttermek sajnos.
2/8 anonim válasza:
Tavaly jártam ott, és mégis csak kell, hogy legyen jó. Ha egy leves 9 ezer (nem, nem száz!) forint, annak nár csak jónak kell lennie? Nem hittem a szememnek. És nem Gordon Ramsay ott a konyhafőnök.
3/8 anonim válasza:
Átlagos ételek és egyéb,fagyi desszert kávé stb,én nem tudok különlegesen jó helyet ami igazán finom és minőségi lenne
4/8 anonim válasza:
Pizzériában a Mamma Mia a dobó tértől nem messze vagy a Falánk Fanni. Az egy kifőzde brutális adagokkal és kb az étterminek a fele áron. Az meg a bazilikától 2 sarokra van kb.
5/8 anonim válasza:
hát akinek a Falánk Fanny jelenti a minőséget...meg lehet enni, nem arról van szó, de az egy KIFŐZDE, nem valami gourmet hely.
Pizzéria: Király Pizza. nem extra, de korrekt.
6/8 anonim válasza:
5
Figyi, mentem már be egerben olyan nívós helyen étterembe ahol jó indulattal is csak közepes szintű kaját hoztak ki egy valag pénzért és még jól sem laktam vele. A Fannyban legalább egy jót uabálok, házias ízek vannak és a felét sem fizetem érte. Ok a hely nem egy gundel de ha nem a csajodat viszed oda az első randitokon szerintem teljesen okés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!