Melyik a legjobb minőségű CR 2032 gombelem?
Azért azt tudod hogy ez nem így van. Kínában van nagyon sok egészen kicsi, akku és elemgyár.
Nekem már nagyon sok tapasztalatom volt különböző akukkal és elemekkel.
Nyilván nem rossz a Maxell vagy a GP sem, de a Dura az tuti jó.
Alaplapokba jó pár éve csak azt rakom.
Másrészt sok zigbee ajtónyitás és mozgásérzékelőm van otthon, téli hidegben mutatkozik meg főleg a többi gyártó gombelemeinek a gyengesége.
Visszatérve a kínai gyártókra, az ő termékeikkel nincs gond, az előírt technológia szerint készítik el, de kisebbek a megtakarítás és a vevők átvágása érdekében nagyon sok cselt el tudnak követni az elkészítés során.
> "Kínában van nagyon sok egészen kicsi, akku és elemgyár."
Akik megveszik, összeszerelik és felcímkézik a más által legyártott komponenseket. Ahogyan teszi azt az összes ismert márka is.
Ez nem teljesen így van!
Nem vagy tisztában az iparukkal, én a munkahelyem által voltam már kétszer is odakint.
Ennek az előállítása egy viszonylag egyszerű gyártási folyamat, itt az alapanyagokat veszik mástól és annak a mennyiségén vagy annak az összetételén spórolnak az összerakáskor.
Egy gombelem, vagy 18650-es akku gyártása az náluk nem nagy kunszt A-tól Z ig egy sufniban is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!