Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a legjobb minőségű CR...

Melyik a legjobb minőségű CR 2032 gombelem?

Figyelt kérdés
jún. 25. 18:18
 1/5 Zzzoli ***** válasza:
34%
A Duracell
jún. 25. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Összesen néhány elemgyár létezik a világon. Egyik sem gyárt hulladékot. Gyakorlatilag teljesen mindegy melyiket veszed meg.
jún. 26. 12:29
 3/5 Zzzoli ***** válasza:

Azért azt tudod hogy ez nem így van. Kínában van nagyon sok egészen kicsi, akku és elemgyár.

Nekem már nagyon sok tapasztalatom volt különböző akukkal és elemekkel.

Nyilván nem rossz a Maxell vagy a GP sem, de a Dura az tuti jó.

Alaplapokba jó pár éve csak azt rakom.

Másrészt sok zigbee ajtónyitás és mozgásérzékelőm van otthon, téli hidegben mutatkozik meg főleg a többi gyártó gombelemeinek a gyengesége.

Visszatérve a kínai gyártókra, az ő termékeikkel nincs gond, az előírt technológia szerint készítik el, de kisebbek a megtakarítás és a vevők átvágása érdekében nagyon sok cselt el tudnak követni az elkészítés során.

jún. 26. 13:03
 4/5 anonim ***** válasza:

> "Kínában van nagyon sok egészen kicsi, akku és elemgyár."

Akik megveszik, összeszerelik és felcímkézik a más által legyártott komponenseket. Ahogyan teszi azt az összes ismert márka is.

jún. 26. 13:45
 5/5 Zzzoli ***** válasza:

Ez nem teljesen így van!

Nem vagy tisztában az iparukkal, én a munkahelyem által voltam már kétszer is odakint.

Ennek az előállítása egy viszonylag egyszerű gyártási folyamat, itt az alapanyagokat veszik mástól és annak a mennyiségén vagy annak az összetételén spórolnak az összerakáskor.

Egy gombelem, vagy 18650-es akku gyártása az náluk nem nagy kunszt A-tól Z ig egy sufniban is!

jún. 26. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!