Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Ha én Budapesten akarok...

Ha én Budapesten akarok közlekedni tömegközlekedéssel milyen jegyet vegyek?

Figyelt kérdés
Nem igazán értem, hogy a vármegye24 hogyan működik, azt gondolom nem lehet villamoson, buszon használni, de sokszor fogok tomegkozlekedest használni és nem tudom mennyi lesz egy jegy. Mit éri meg venni? Van valami 24 órás turista szerű jegy esetleg?
júl. 8. 21:22
 1/2 anonim ***** válasza:
69%
Sokféle jegy van, de kevés éri meg. A turista jegyek, mint a 24 órás pont nem, mert azok arra mennek ki, hogy legombolják a külföldieket. A 30 és 90 perces megéri, ha alaposan megtervezed az utat és jól kihasználod az időt, 30 percesnél legalább 2, 90 percesnél legalább 4 felszállással. 3 db 90 perces is olcsóbb, mint a 24 órás, ami alatt a legtöbb esetben meg lehet oldani az utazást. Vagy ha több napot maradsz a városban, a félhavi bérletet érdemes megfontolni. Alig drágább mint 2 napijegy és 15 napig érvényes.
júl. 8. 21:49
 2/2 anonim ***** válasza:
80%
Vármegye24 nem használható itt Pesten a tömegközlekedésben. Bp napijegy 2500 forint. Ha egész nap utazgatsz megéri de ha veszel pár sima vonaljegyet 450-ért és csak pár járműre szállsz fel akkor el lehetsz így is.
júl. 8. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!