Az mennyire jó ötlet ha közelebb akarok jutni egy lányhoz tömegközlekedésen?
Figyelt kérdés
Előző héten kezdődött az egész, szerdánként reggel 8-9 körül pestre megyek be vonattal és megláttam a vágányon ahol én is felszállok. Igazából megtetszett elsőre nem tudok mit tenni ellene, ez tényleg elég ritka velem, de várom ezeket a napokat emiatt. Szeretném megtudni kicsoda, de nem tudom hogyan. Nagyon szétszórt vagyok ebben. Múltkor vele szemben ültem direkt, de nem bámultam meg semmi ilyen. Könyvet olvasott, közben zenét hallgatott. Most viszont ahogy ma jöttem sikerült mellé ülnöm de ismét csak ez volt, úgy nem szólhatok hozzá ha kizárja a világot, vagy igen? Olyan kissé tolakodó lenne már ez, meg hogyan?2023. okt. 4. 19:28
1/2 A kérdező kommentje:
Nem vágányon, peronon bocsi.
2023. okt. 4. 19:32
2/2 anonim válasza:
Hát ha olvas és zenét hallgat az lehet egy jelzés is, igen, hogy senkivel nem kíván ismerkedni, beszélgetni. Egyszer sem akadt össze a tekintetetek mikor szemben/mellette ültél? Ha olyan iszonyatborzasztóan tetszik neked egy próbát megér, nyilvánvalóan a könyvvel kapcsolatban kezdhetsz beszélgetést vagy ha esetleg kihallatszik a zene arról, de ha lekoptat akkor légy olyan rendes, hogy nem ülsz egy vagonba vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!