Bicske milyen hely, élhető város? Ha onnan Tatabányára akarok naponta ingázni tömegközlekedéssel, akkor annak megfelel?
A péróban leginkább cigány származásúk laknak, fontold meg, ha az lenne a célpont. Egyénként biztonságos, rendszeresen járőröznek a rendőrök is.
A Bicske szíve park nagyon jó: futópályával, uszodával, szokásos edző-rúd-cuccal. A tatabányai könyvtár jobb. Az orvosi ellátásról nem tudok mit mondani. A kertváros felé van több nagyobb bolt, de a lakótelepen is van zöldséges és kis abc.
Vonattal járhatsz TB-ra nagyon kényelmesen (20-30 perc kb?). Két megálló is van Bicskén, de nyilván te tudod megnézni (pl. google mapson), milyen messze vannak. Leginkább gyalog járhatnál a vonatig. Busszal is lehet menni mindenfelé.
Illetve ha autód van, azzal tudsz normálisan közlekedni, nem csak barázdáink vannak :)
Bicske-Budapest irányba szoktam ingázni, arra a vonat nagyon tömött reggelente. Tatabányára csak napközben szoktam menni, ez alapján mondtam elhamarkodottan, hogy nagyon kényelmes a vonat. Nem tudom, hogy arra mennyire van tumultus reggel.
Ha úti célod Bicske,
Legyen nálad bicska. ,😀
De soha nem jártam ott, biztos jó hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!