Olah rikardo kérdése:
Miért ilyen rossz Miskolc???
Figyelt kérdés
Ma délután elmentünk testvéremmel és unokatestvéremmel moziba, mikor mentünk akkor a buszon is elkezdtek kötekedni velünk a semmiért, na de nem ez a lényeg. Szóval mikor megérkeztünk és leszáltunk Miskolcon pár perccel utánna a plázánál kéregedtek buszjegyre, mikor nem adtunk nekik elkezdtek lökdösődni meg ordibálni ránk ez még nem is volt annyira nagy probléma mivel megpróbáltunk elsétálni de utánunk jöttek és ilyenkor nekünk jöttek 3-an, nem vagyunk több mint 16 évesek csak úgy mondom, középiskolásoknak nézték ki. Bevallom beszartam kicsit de pont ezért hordok magammal viperát, nem büszkén hordom de már nem egyszer történt ilyen és csak Miskolcon , nem akarom hogy bántsák őket mivel kisebbek mint én. Elővettem el is mentek gyorsan és mások meg hagyták mikor egyértelműen sokkal idősebbek voltak mint mi és meg a kezemet szétszedték teljesen szóval nagy sebet kaptam a lábamra meg kezemre is, ezután elmentünk moziba és minden jó volt biztonságosan haza értünk.jún. 24. 00:05
4/6 anonim válasza:
Mert az ember még mindig egy két lábon járó állat
5/6 anonim válasza:
Érdekes, belém sose kötnek, pedig 170 centi vagyok, és nem vagyok kigyúrt stb..Legrosszabb esetbe is max. kéregetnek a Búza Téren
6/6 elistvan válasza:
Ez rosszhírkeltés, kéregetni tőlem is szoktam nem kötelező adni. De ez nem csak Miskolcra jellemző, attól még nem veszik ki a vesédet fényes nappal ha nem adsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!