Miskolc miért ennyire rossz hírű?
Valóban sok a fura alak, de a belvárosa él, éjszaka is. Gyönyörű helyen van, Bükk csodálatos, Lillafüred is.. Az egyetemük is jó, közlekedés sem rossz.
Munkalehetőségekről nyilatkozni nem tudok, de az albérletek kb fele annyi mint Budapesten.. (40ezerért van albi már Diósgyőrben)
#2:
Élj csak ebben a hitben, amíg ki nem rabolnak egy éjszaka...
Miskolci lakosként sajnos az a véleményem, hogy Miskolc elesett. A rákbetegséghez tudnám hasonlítani ezt az egészet. Miskolc már túlvan azon az állapoton, amikor még megmenthető lett volna. 10-20 év múlva olyan lesz, mint Ózd, vagy Lyukó. 40 év múlva pedig ilyen Mad Max jellegű állapotok lesznek.
Pár napja voltam a Centrum környékén, és egyszerűen alig akartam hinni a szememnek. Egyfolytában az járt a fejemben, hogy "ENNYI C...NYT...!?!?!?!"
De nem a bulvármédiában mutogatott díszpéldányok. Hanem az az igazi primitívfejű ápolatlan agresszív undorító fajta.
Szokták mondani, hogy mindenhol vannak rosszabb környékek - de Miskolcon már csak az van!
Centrum. Búza tér. Újgyőri főtér. Tetemvár. Avas. Hát szörnyű, hogy milyen állapotok vannak.
Nekem már az a legfőbb célom, hogy legyen elég pénzem egyszer, hogy el tudjak költözni másik városba a családommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!