Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért szeretnek a vidékiek...

Miért szeretnek a vidékiek közül olyan sokan Pestre utazni?

Figyelt kérdés

Szinte mindenhol megállnak és bámészkodva feltartják az amúgy is nagy tömeget, akik közül sokan meg sietnek.

Nekik mi abban a szórakozás hogy egy koszos városban a tömegnyomorból még nagyobbat csináljanak? :D Miért nem szeretik a nyugalmasabb helyeket ahol még pihenni is lehet?

Nem azért kérdezem hogy egymásra uszítsam a válaszolókat, hanem csak tényleg nem értem.

2024. márc. 17. 13:33
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
89%
Én Budapesten lakom, úgyhogy benézted. Nem én írok akkora fszságokat, hogy Budapestre csajozni, pasizni jár fel az emberek többsége, meg hogy nincs semmi csak tömeg meg kosz.
2024. márc. 17. 16:08
 22/40 A kérdező kommentje:

Biztos hogy nem itt laksz, nekem aztán vetíthesz...

Sajnálom hogy el sem tudtad olvasni amit írtam, miszerint a "magyarok közül sokan"-ra értettem, nem pedig az emberek többségére világszerte. Úgyhogy te írsz valójában fszságokat, mert arra sem figyelsz, amit írnak.

2024. márc. 17. 16:18
 23/40 anonim ***** válasza:
87%
Biztos jobban tudod, hogy én hol lakom
2024. márc. 17. 16:32
 24/40 A kérdező kommentje:
Nem arra gondoltam, nyilván nem tudhatom hogy melyik válaszoló hol lakhat valójában, csak egy kicsit átlátszó amit írsz, úgy értettem.
2024. márc. 17. 17:01
 25/40 anonim ***** válasza:
85%
Mert Budapesten sok a látnivaló,a kisvárosukat/falujukat meg már ismerik.
2024. márc. 17. 17:26
 26/40 anonim ***** válasza:
69%
Ne általánosíts! Én "vidéki" vagyok, utálok Bp.-re utazni.
2024. márc. 17. 18:19
 27/40 anonim ***** válasza:
63%
En videken eltem de most Budapesten elek. Hogy ide miert jennek az rejtely. Ez egy undorito elhettelen koszfeszek.
2024. márc. 17. 18:59
 28/40 A kérdező kommentje:
És akik itt most lepontozzák a pesten élőket, azok mind azon vidékiek akik csak "plázázni" és az alacsony értelmi színvonalú diszkók miatt utaznak fel. :D
2024. márc. 17. 20:14
 29/40 A kérdező kommentje:
25ös, de nekik gondolom a szomszédos megyeszékhely is ismeretlen és különleges lehet, nem értem miért tartják ilyenkor egyáltalán jó döntésnek pestet, pont az ország legzsúfoltabb helyét. :D
2024. márc. 17. 20:18
 30/40 anonim ***** válasza:
88%
Mert Pesten megnézhetik a Parlamentet, a Budai Várat, a Hősök terét, a Szent István Bazilikát, Lánchídat etc. Kaposváron, meg Salgótarjánban ilyeneket nem látnak.
2024. márc. 17. 20:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!