Miért szeretnek a vidékiek közül olyan sokan Pestre utazni?
Szinte mindenhol megállnak és bámészkodva feltartják az amúgy is nagy tömeget, akik közül sokan meg sietnek.
Nekik mi abban a szórakozás hogy egy koszos városban a tömegnyomorból még nagyobbat csináljanak? :D Miért nem szeretik a nyugalmasabb helyeket ahol még pihenni is lehet?
Nem azért kérdezem hogy egymásra uszítsam a válaszolókat, hanem csak tényleg nem értem.
Megyeszékhelyen lakom, és nem érdekel Budapest :)
Alig párszor voltam életemben, de akkor is csak mentem, ahol dolgom volt, vagy amire kíváncsi voltam (pl. múzeum), nem bámészkodtam minden sarkon...
Nekem elég nyüzsgő (koszos, büdös stb.) nagyvárosnak a lakhelyem, a legtöbb európai nagyváros (pl. Bécs, Prága) sem vonz, jobb szeretem az olyan kisebb településeket városnézés céljából, mint mondjuk Valletta. De elfogadom, hogy mindenkit más érdekel, nem szabad általánosítani.
11es, bocs, az előző írásom még a 10es válaszolónak szólt, nem neked. :)
11es, én egyetértek veled, én is inkább csak próbálok rájönni hogy mégis mi vonzza egyeseket a koszban...
Vagy talán egyesek inkább nagyvárosban próbálnak csajozni/pasizni, hogy majd a nagyobb embertömegből talán könnyebben összejöhet? :D
2023-ban Budapestre 5.1 millió turita látogatott, nem véletlenül.
Múltkor erre írtam, hogy savanyú a szőlő a borsodi lakótelepen.
15ös, szerintem neked nem nagyon jön át. Miért hiszed azt, hogy a borsodi lakótelepekről nem lehet odautazni és nincsenek belekalkulálva abba az állítólagos 5.1 milliódba?
A magyarok részéről azért utaznak oda sokan, mert egy téveszmében élnek hogy ott majd szerintük jobban megy nekik a csajozás/pasizás, és a helyieket bosszantják emiatt a téveszméjük miatt.
A helyiek meg próbálnának eljutni a munkahelyükre/haza/bevásárolni/etc. de te borsodból gondolom nem fogod megtudni hogy a tömegnyomortól sokszor szinte még moccanni sem lehet.
A kérdező valami unatkozó 15 éves, aki életében max egyszer járt Budapesten. A "savanyú a szőlő" neked szólt kérdező.
Azért mennek ennyien Budapestre, mert kiemelkedően sok látnivaló, illetve programlehetőség van.
17es, mint ahogy írtam, "azért utaznak oda sokan", a kizárólag szó itt csak a te fantáziád. Azért javasolnék végignézni pár pesttel kapcsolatos kérdést is itt a gyakorin, akkor te is láthatod amire gondolok. :)
19es, őszintén nem érdekel a kötekedésed és a saját téveszméid, én pont neked válaszoltam vissza a savanyú szőlővel. Pont rólad rí le, hogy évente 2-3 alkalommal jössz fel egy-egy hétvégére és ki sem dugod akkor az orrod a plázákból meg az alacsony értelmi színvonalú diszkókból. Az hogy szerinted ilyenkor másnak csak savanyú a szőlő, a saját értelmi szinted árulod el. Nem baj, írj még nyugodtan, én hozok popcornt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!