Szombathely milyen város?
Figyelt kérdés
Az egyetlen magyar megyeszékhely, ahol még sosem jártam, áprilisban tervezek ellátogatni oda.márc. 12. 20:52
2/14 anonim válasza:
Nekem is tetszett. Abszolút megéri ott tölteni néhány napot.
4/14 anonim válasza:
Én sem voltam még ott soha. Akik azt írták, hogy jó hely, azok adnának pár tippet, légyszi, hogy mit érdemes ott csinálni?
5/14 Darius- válasza:
Jó és tiszta. Sokszor vagyok ott, ha Magyarországon vagyok.
6/14 Darius- válasza:
4- Bármit, amit más magyar nagyvárosokban. Mi érdekel téged? A környéke is jó, vannak erdők is.
7/14 anonim válasza:
Szép a belváros, vannak romai emlekek, skanzen, arborétum és a közelben van a jaki templom.
8/14 anonim válasza:
Pár abszint után rendes ifiúr módjára hánytam már a Végállomás pultjára valamikor 2007 magasságában, akkor vegyesek voltak az érzelmeim a várossal kapcsolatban.
9/14 anonim válasza:
Szép, 2 éve voltunk, nekünk tetszett.
10/14 anonim válasza:
A város északi részén van a Kámoni Arborétum.
A környékén jókat lehet kirándulni, mert ott már kezdődik Alpokalja.
Vára nincs, de egyébként kellemes a belvárosi Fő tér, ott lehet sétálgatni, kiülni jó időben.
Római kori emlékei is vannak.
Két patak is keresztülfolyik a városon, a Gyöngyös és a Perint. Hangulatos sétautak vannak mellettük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!