Milyen város Szombathely?
Eddig valami akváriumban éltél?
Szombathely a magyarországi vadnyugat, a bűn városa. Vérszomjas cigánybandák járják az utcákat rugós bicskákkal felfegyverkezve, és senki nem éli túl aki találkozik velük. A helyiek már nem mernek kimozdulni otthonról, az öregek még a piacra is csak fegyveres tesrőrséggel mernek lemenni. A rendőrség tehetetlen. Orosz kémek egy csoportja afféle milíciát szervez a Savaria karneválon évente felvonuló fegyveresekből, hogy aztán a főtéren a népharag által elítéljék a bűnös egyetemistákat. A kormányerők a látszat fenntartása érdekében még nem bontották el a börtönt, az elítéltek pedig valójában viperával járják a lakóparkok környékét, és előbb erőszakos módon közösülnek a kutyájukkal és gyerekükkel sétáló családapákkal és családanyákkal, majd análisan megerőszakolják a gyerkeket, aztán a kutyákat is, végül a gyerek szeme láttára a viperával kivégzik a szüleit és a kutyát. A végén az ártatlan gyermeket felakasztják egy közeli villanyoszlopra, amin Elios-lámpa világít, nyakában egy táblával: így jár aki kutyát sétáltat.
Bocsi, kocsit hosszú lett. Sajnos Szombathely egy elég zűrös hely. Javaslom csak felnőtt kísérettel menj a vonatra! Reggel még sötét is van, az is eléggé félelmetes lehet.
mi az, hogy kötelezően Szombathelyre kényszerültél?
magyarul máshova nem vettek fel?
Sosem jártam még Szombathelyen, ezért először elhittem, amit az első válaszoló írt, aztán kissé kezdtem kételkedni a dologban.
A részemről kissé óvatosságra int, hogy elég sokáig mszp bázis volt, így nyilván, ahol ez a párt erős, ott nem valami magas az erkölcsi morál.
Szerintem olyan tipikus gyárváros, vagy ahogy mások írták, szocreál jellegű. Nem tudom, ebből mi lehet a valóság.
Bírom mennyi böszmeséget összehordotok itt:D Aztán még itt se jártatok.
Szombathelyi vagyok. Nyugodtan mondhatom , hogy az ország egyik legélhetőbb városa. Az ország más területeihez képest nagyon kevés roma, az épületek viszonylag rendben vannak tartva. Csöves 1-2 elvétve .. de az is kevés.
Lakónegyedek folyamatosan épülnek , szebbnél szebbek, de ez az árakon is meglátszik.Parkerdő városrészen meg olyan mintha másik országban járnál , kb palota jellegű ingatlanok. Fizetések is jobbak valamivel. Nem egy Budapest , ahol tele van munkalehetőséggel minden , de van egy-pár nagyobb multi , gyár ...szóval ha gyári melót keresel szinte biztos,hogy találni fogsz.De ettől még egyáltalán nincs gyárváros jellege , épp ellenkezőleg!!
Város Sopronhoz hasonlóan már kezd megtelni .. ez nagyon érezhető, főleg reggel , meg délután amikor mennek, jönnek munkából az emberek...akkor gyakorlatilag dugó van az egész városban,fontosabb utakon.
Éjszakai élet , hát ... van pár szórakozóhely, de amúgy nem valami nagy was ist das. De amúgy minden megtalálható.
Mi köze az erkölcsi morálnak az MSZP-hez??:D Ugyanúgy lop mindegyik párt.. mondjuk a kormánypártot nehéz túlszárnyálni. Úgyhogy ha valahol akkor a kormánypárti városokban rossz az "erkölcsi morál."
Remélem kielégítő volt a válasz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!