Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Milyen város Szombathely?

Milyen város Szombathely?

Figyelt kérdés
Egyetemistaként sajnos kötelezően oda kényszerültem. Hétfőn indulok útnak érdekelne a közbiztonság a városban. Például hajnali 5 órakkor indulna a vonatom, a kollégiumom pedig a Jókai Mór utcaban van. Ha gyalog nekivágok tartanom kellene esetleg valamitől ha főútvonalon igyekszem majd menni?
2019. szept. 14. 22:21
 1/10 anonim ***** válasza:
28%

Eddig valami akváriumban éltél?

Szombathely a magyarországi vadnyugat, a bűn városa. Vérszomjas cigánybandák járják az utcákat rugós bicskákkal felfegyverkezve, és senki nem éli túl aki találkozik velük. A helyiek már nem mernek kimozdulni otthonról, az öregek még a piacra is csak fegyveres tesrőrséggel mernek lemenni. A rendőrség tehetetlen. Orosz kémek egy csoportja afféle milíciát szervez a Savaria karneválon évente felvonuló fegyveresekből, hogy aztán a főtéren a népharag által elítéljék a bűnös egyetemistákat. A kormányerők a látszat fenntartása érdekében még nem bontották el a börtönt, az elítéltek pedig valójában viperával járják a lakóparkok környékét, és előbb erőszakos módon közösülnek a kutyájukkal és gyerekükkel sétáló családapákkal és családanyákkal, majd análisan megerőszakolják a gyerkeket, aztán a kutyákat is, végül a gyerek szeme láttára a viperával kivégzik a szüleit és a kutyát. A végén az ártatlan gyermeket felakasztják egy közeli villanyoszlopra, amin Elios-lámpa világít, nyakában egy táblával: így jár aki kutyát sétáltat.

Bocsi, kocsit hosszú lett. Sajnos Szombathely egy elég zűrös hely. Javaslom csak felnőtt kísérettel menj a vonatra! Reggel még sötét is van, az is eléggé félelmetes lehet.

2019. szept. 15. 00:58
 2/10 anonim ***** válasza:
68%
Főútvonalon max. attól kell tartanod hogy elcsap egy autó. Pont annyi az esélye,hogy megtámadnak,mint egy átlagos nyugati városban.
2019. szept. 15. 08:07
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
A legrosszabb dolog, ami történhet egy egyetemistával Szonbathelyen, az az hogy halálra unja magát.
2019. szept. 15. 09:05
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi. Az értelmes és az elbagatelizált kérdéseket is. Nem laktam még a 2000 lékekfős kisvárosomon kívül sehol, még csak nem is vonatoztam soha, egyeseknek tényleg vicces lehet a kédésem. De azért köszi hogy legalabb valaszra méltattatok. Akkor elgyaloglom majd a vonatig :)
2019. szept. 15. 12:44
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Épp ideje kimozdulnod és világot látni. Meglátod, máshol sem veszélyesebb az élet, mint a fatornyos faludban...
2019. szept. 15. 13:42
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Pont ez az egy dolog ami szombathely előnye, hogy bűnözés szinte nincs. Brazilok csak elvétve vannak, Sorok utca, Szabadságharcos utca, Károly Róbert utca, pláza környékén, azok is inkább a nyuggereket szokták kifosztani, vízszerelőnek vagy fűtésszerelőnek kiadva magukat elveszik a lóvét és felszívódnak.
2019. szept. 16. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:

mi az, hogy kötelezően Szombathelyre kényszerültél?

magyarul máshova nem vettek fel?

2019. szept. 22. 19:19
 8/10 anonim válasza:
55%
Sz@r város
2019. okt. 25. 10:33
 9/10 David82 válasza:
51%

Sosem jártam még Szombathelyen, ezért először elhittem, amit az első válaszoló írt, aztán kissé kezdtem kételkedni a dologban.

A részemről kissé óvatosságra int, hogy elég sokáig mszp bázis volt, így nyilván, ahol ez a párt erős, ott nem valami magas az erkölcsi morál.

Szerintem olyan tipikus gyárváros, vagy ahogy mások írták, szocreál jellegű. Nem tudom, ebből mi lehet a valóság.

2020. febr. 14. 21:00
 10/10 anonim ***** válasza:

Bírom mennyi böszmeséget összehordotok itt:D Aztán még itt se jártatok.

Szombathelyi vagyok. Nyugodtan mondhatom , hogy az ország egyik legélhetőbb városa. Az ország más területeihez képest nagyon kevés roma, az épületek viszonylag rendben vannak tartva. Csöves 1-2 elvétve .. de az is kevés.

Lakónegyedek folyamatosan épülnek , szebbnél szebbek, de ez az árakon is meglátszik.Parkerdő városrészen meg olyan mintha másik országban járnál , kb palota jellegű ingatlanok. Fizetések is jobbak valamivel. Nem egy Budapest , ahol tele van munkalehetőséggel minden , de van egy-pár nagyobb multi , gyár ...szóval ha gyári melót keresel szinte biztos,hogy találni fogsz.De ettől még egyáltalán nincs gyárváros jellege , épp ellenkezőleg!!

Város Sopronhoz hasonlóan már kezd megtelni .. ez nagyon érezhető, főleg reggel , meg délután amikor mennek, jönnek munkából az emberek...akkor gyakorlatilag dugó van az egész városban,fontosabb utakon.

Éjszakai élet , hát ... van pár szórakozóhely, de amúgy nem valami nagy was ist das. De amúgy minden megtalálható.

Mi köze az erkölcsi morálnak az MSZP-hez??:D Ugyanúgy lop mindegyik párt.. mondjuk a kormánypártot nehéz túlszárnyálni. Úgyhogy ha valahol akkor a kormánypárti városokban rossz az "erkölcsi morál."

Remélem kielégítő volt a válasz:)

2020. júl. 2. 18:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!