A kormány szemében rebellis városnak számít, mert egy ideig ellenzéki polgármestere volt és a helyi Fideszt is kikezdte az az időszak. Ma is inkább megélhetési figurák vannak pozícióban, még ha kormánypártiak is.
2023. okt. 15. 17:33
2/7 anonim válasza:
Az a hottentotta fideszes csavo, valami Tamas rabolta szet. Az ellenzeki mar a csodbe jott.
Politika miatt egy csodalatos, nem mellesleg fontos magyar varos rohad.
2023. okt. 15. 19:31
3/7 anonim válasza:
Minden település fontos. Át kell járni Párkányba, ott legalább jól érzik magukat az emberek.
2023. okt. 15. 19:41
4/7 anonim válasza:
5-10 évvel ezelőtt még ennél is lepusztultabb volt. Azóta befejezték az élményfürdővel szemközti hotelt, felújították a piacot, felújították a vasútállomást, illetve a régi buszvéget is most újítják fel ha jól tudom, talán McDonald's lesz ott. Szerintem nagyot fejlődött a város, legalábbis kinézetre.
2023. okt. 15. 20:06
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2023. okt. 15. 21:04
6/7 anonim válasza:
Hát nem ismétlem az előttem szólókat, csak annyit, a többi se jobb. A pusztulás ha nem is egyforma, de általános. És ha lehet mondani, nem is a tárgyi valóság, mint inkább a szellem napvilága hajlik erős alkonyatba, helyenként felhős éjszakába. Az igénytelenség virágkorát éli.
2023. okt. 22. 20:57
7/7 anonim válasza:
Ahogy korábban vki leírta, Meggyes Tamás idejében is már eléggé elhanyagolták, ugye ők tették tönkre a Szent István Gimnáziumot is.
A mostani fideszes polgármester is folytatja a lopást, a "nagy fejlődés" csak látszólagos. Az új buszvég is egy vicc a kint a város szélén. Igen, a régi hely sem volt jó, de most is a városban szállnak fel az utasok, annyi a különbség, hogy a buszok kimennek a buszvégre is, meg hogy ott parkolnak.
Esztergom mellett lakom, de utálom bemenni a városba, annyira lepusztult már. A fiatalok többsége el is költözik onnan.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!