Vác, Veszprém, Eger, Esztergom. Hol töltenél el ezek közül egy hétvégét?
Figyelt kérdés
2023. jún. 29. 07:54
A kérdező szavazást indított:
Vác
Veszprém
Eger
Esztergom
25 szavazat
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Mind a 4 helyen jártam már, Egerben töltöttem már hétvégét. Vácon és környékén annyira nincs látnivaló, ezért inkább Veszprémben vagy Esztergomban töltenék.
3/5 anonim válasza:
Vácon ültem 22 évet. Oda nem megyek többet!
4/5 anonim válasza:
Nem tudom eldönteni, de amik szempontok lehetnek a te döntésedben:
-Vácon és Esztergomban sokkal kevesebb a látnivaló, mint Egerben vagy Veszprémben.
-Veszprém most kulturális főváros, így érdemes megnézni, hogy milyen programok vannak az adott hétvégén. (De a többi helyen is lehet, hogy vannak jó programok!)
-Egy hétvégi kirándulásnál az utazás ideje énnálam számít. Pl. ha Nyíregyházán élsz, nem biztos, hogy Veszprémet céloznám meg egy hétvégére.
5/5 anonim válasza:
Veszprém idén Európa Kulturális Fővárosa, vagyis sok program van, megérné itt eltlteni egy hétvégét. (egy veszprémi)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!