Üdv, augusztus közepén 4-5 napra elmennék Magyarországon valami hegyes-erdős kocatúrázós utazásra, vannak tippjeitek?
Alapvetően valamilyen csendesebb hegyi/dombi szállásra gondoltam, pár kilométeres napi erdei sétákkal, de akár egy wellness hoteltől sem riadok vissza, bár valószínűleg sajnálnám az időt a szaunában/jakuzziban tölteni bóklászás helyett, köszönettel várok tájegységtől kezdve túraútvonalakon át akár konkrét szálláshelyekig ajánlásokat. Közép-Magyarországról indulok el, nem bánnám ha három órán belül elérhető lenne (pálya meg a maradék amilyen út épp akad).
Természetesen gúglizni fogok pár napot, annak kiegészítésére szeretnék ötleteket.
Köszi!
Bocsi, lemaradt (#5 vagyok)
A hotelben van még biliárd, bowling és egy konditerem is.
Köszi a válaszokat mindenkinek!
#7 az lesz, de ne vegyél rá mérget hogy esni fog augusztus közepén.
Köszi még egyszer mindenkinek, Börzsönybe mentem végül de később még hasznosak lesznek a válaszok ha újra megyek valamerre :)
Mathias lovasudvart ajánlom meleg szívvel, aki szereti a rusztikus, csendes, térerőmentes helyet természetközelben és központi helyen az szeretni fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!