Szerintetek augusztus második felében mennyire lehet majd beutazni Magyarországra?
Itt is leírom, amit privátban is válaszoltam:
Nem az augusztus szóra kell keresni! Ezer kérdésben érdeklődnek sokkal későbbi időpontokra (szeptember, október, karácsony...) is, és mindegyiknél leírtuk, amit amúgy ha van egy kis eszed, magadtól is tudnod kellene: NEM LEHET TUDNI!!
Ez nagyon attól függ, mikorra javul a helyzet. Logikusan a külfölddel kapcsolatos korlátozások fognak a legtovább megmaradni, hiszen a vírust is külföldről cipelték be (én nem is értem, hogy az egyetemek kiürítése helyett miért nem a határok lezárásával kezdték...).
Gyere haza két héttel hamarabb és akkor le tudod tölteni a 2 hét karantént is.
Hőböröghettek itt, hogy "nem tudjuk", de a kérdés így kezdődii: "Szerintetek..."
Tehát a véleményeteket kérdezi a kérdező, nem a biztos tudásotokat, innentől kezdve haszontalanok a válaszaitok.
Szerintem akkor már simán lehet majd utazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!