Tényleg ilyen drasztikus a forgalom visszaesés a Balatonon?
10 egyrészt írtam, hogy tele voltak a vendéglétóhelyek. Mi egy hotelben voltunk (tőlünk is a többség kijárt), mellettünk a kemping is tele. Másrészt már nem a 80-as években vagyunk. A camping az egy életforma, és semmivel sem olcsóbb mint bérelni egy átlagos hotelszobát.
Európaszerte megnéztem, ha ki akarok bérelni egy lakókocsit vagy lakóautót, plusz a díjak, még német szinten is ott vannak, mint a ferienwohnung.
Tavaly meglátogattam egy ismerősömet egy badacsonyi kempingben, szinte csak német lakóautók álltak ott. A helyi "büfé" is és az ára is szinvonalas volt.
"hétköznap panganak az ürességtől a strandok a Balatonnál."
Azt tegyük hozzá a Balaton mindig is inkább hétvégi program volt, tekintve hogy hétköznap a többség dolgozik.
A többség a nyaralása alatt nem szokott dolgozni azért.
15.
"Konkrétan vannak szállodák amik hétköznap zárva vannak és csak hétvégére nyitnak ki"
Hát persze.
Hétfőn szélnek eresztik a teljes személyzetet, pénteken meg újra összefogdossák őket.
Ne szedd tovább amit szedsz!!
#17 Nem szedek semmit, simán csak te vagy retardált.
Ettől függetlenül arra én is kíváncsi lennék, ezek a hotelek hogyan képesek kitermelni a személyzet és karbantartók bérét. Gondolom aki ilyen helyen dolgozik az alapvetően több helyen is dolgozik, vagy az adott hotel láncon belül áthelyezik máshova.
Nem kell elhinned, nekem aztán nem fáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!