Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Tényleg ilyen drasztikus a...

Tényleg ilyen drasztikus a forgalom visszaesés a Balatonon?

Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 10:57
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
91%
Jövő héten megyünk, remélem tényleg nyugisabb lesz mint eddig és jobban el lehet majd férni
2023. júl. 19. 18:03
 12/20 anonim ***** válasza:
96%

10 egyrészt írtam, hogy tele voltak a vendéglétóhelyek. Mi egy hotelben voltunk (tőlünk is a többség kijárt), mellettünk a kemping is tele. Másrészt már nem a 80-as években vagyunk. A camping az egy életforma, és semmivel sem olcsóbb mint bérelni egy átlagos hotelszobát.

Európaszerte megnéztem, ha ki akarok bérelni egy lakókocsit vagy lakóautót, plusz a díjak, még német szinten is ott vannak, mint a ferienwohnung.

Tavaly meglátogattam egy ismerősömet egy badacsonyi kempingben, szinte csak német lakóautók álltak ott. A helyi "büfé" is és az ára is szinvonalas volt.

2023. júl. 19. 19:47
 13/20 anonim ***** válasza:
4%

"hétköznap panganak az ürességtől a strandok a Balatonnál."

Azt tegyük hozzá a Balaton mindig is inkább hétvégi program volt, tekintve hogy hétköznap a többség dolgozik.

2023. júl. 20. 22:20
 14/20 anonim ***** válasza:
4%

A többség a nyaralása alatt nem szokott dolgozni azért.

2023. júl. 21. 08:43
 15/20 anonim ***** válasza:
27%
Lepontozhatnak a prolik, ettől még tény, hogy a Balaton nagyrészt hétvégi úti cél. Ez régóta így van. Konkrétan vannak szállodák amik hétköznap zárva vannak és csak hétvégére nyitnak ki. Elég megnézni a forgalmat M7-esen. Péntek délutántól kifelé áll, Vasárnap délutántól meg Pestre befelé.
2023. júl. 21. 13:41
 16/20 anonim ***** válasza:
64%
Engem meg lepontozhatnak, de az emberek általában akkor se szoktak dolgozni a szabadnapjukon. :)
2023. júl. 21. 13:47
 17/20 anonim ***** válasza:
24%

15.

"Konkrétan vannak szállodák amik hétköznap zárva vannak és csak hétvégére nyitnak ki"

Hát persze.

Hétfőn szélnek eresztik a teljes személyzetet, pénteken meg újra összefogdossák őket.

Ne szedd tovább amit szedsz!!

2023. júl. 21. 17:11
 18/20 anonim ***** válasza:
54%

#17 Nem szedek semmit, simán csak te vagy retardált.

Ettől függetlenül arra én is kíváncsi lennék, ezek a hotelek hogyan képesek kitermelni a személyzet és karbantartók bérét. Gondolom aki ilyen helyen dolgozik az alapvetően több helyen is dolgozik, vagy az adott hotel láncon belül áthelyezik máshova.

Nem kell elhinned, nekem aztán nem fáj.

2023. júl. 21. 22:08
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ez a vitakultúra aztán magas intelligenciát feltételez, te Auth Csilla-rajongó. :DDD
2023. júl. 21. 22:32
 20/20 anonim válasza:
Érdekes, itt Kenesén a szabadstrand szinte dugig volt, alig lehetett elférni. A rendes standon sem voltak kevesen.
2023. júl. 24. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!