Munkakeresés és találás Olaszországban (illetve talán még Spanyolországban) miért áll (állítólagosan) meglehetősen drasztikus szinten? Olvasható még, h. északi rész ide, vagy oda, Olaszország gazdasága is (a miénkhez hasonlóan) szinte válságban van.
Még jól dolgozó szakmunkásokra (például hidegburkolókra, szobafestőkre, hőszigetelőkre) sincs szükség ott? Mely munkákra - általában - nyugaton bőven szükség lenne manapság majd mindenhol.
(Valamiért csak Ausztria és csak Németország marad egyedüli opciónak folyvást?)
Remélem nem probléma (mivel már mindenbe - elhanyagolhatóan apró és nagy dolgokba egyaránt - folyamatosan belekötnek egyesek), hogy itt az utazás topic-ban írtam ezt ki, nem tudtam megfelelőbb helyet.
A kihaló településeken virítanod kell egy nagy köteg pénzt, hogy van miből felújítatnod az 1 Euroért kapott romházat és alá kell írnod vagy 10 évet, hogy nem költözöl el onnan.
Az persze más kérdés, hogy mit tud egész nap csinálni egy kihalt düledező faluban???
Szerintem ez helyi rendelet alapján megy. Nem hinném, hogy minden szrt fel kell újítani. Monnyuk én nem mennék ilyen helyre, jön egy földrengés oszt viszlát.
Állítólag az van, hogy ők adnak neked valami melót, amit csinálsz és kapsz érte pénzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!