Elindulnátok úgy a Balatonra nyaralni, hogy előre látjátok hogy végig rossz idő lesz?
Nyilván tudom, hogy a Balatonon mást is lehet csinálni, felnőtt társasággal vagy nagyobb gyerekkel nem is lenne probléma a történet de van egy pici gyermek is akinek a fürdőzés jelent mindent.
Elindulnátok így?
Na majd meglátjuk.
Köszönöm
Tudod, az előrejelzésről egyszer egy meteorológus mondta: "Az éghajlat az, amire számítunk, és az időjárás az, ami bekövetkezik".
Ennyire előre max. megtippelni tudják a korábbi évek jellemző időjárása alapján, de ez kb. naponta fog még 30-ig változni. Felénk nagyon sokszor megtörtént, hogy 80-90%-os valószínűséggel jósolták az esőt adott napra, és végül nem esett egyetlen csepp sem.
Akarsz te egyáltalán nyaralni menni? Hogyan lehetsz ennyire biztos az időjárásban, főleg idén, amikor volt minden is. És napokig rossz idő nagyon-nagyon ritka. Ma is mi volt? 8-10 óra között leszakadt az ég. Most meg hét ágra süt a nap, van vagy 30°C.
Engem biztos nem tántorítana el. Ne haragudj, hogy ezt mondom, de aki nem találja fel magát a várva várt nyaralásán, mert esetleg rossz idő van, az meg se érdemli, hogy nyaralhasson. Sokkal több időtöltési lehetőség van a strandolással szemben. A gyerekek meg főleg letojják az idő milyenségét. Az én fiammal még esőben is sétáltunk, imádott pacsázni.
Ameddig a szem ellát, anticiklonális hatás érvényesül, és dögmeleg a láthatáron a következő hetekre. Kíváncsi lennék ez alapján miből szűrtétek le, hogy rossz idő lesz?
Másik kérdésem, amennyiben a időkép 30 napos előréjéből, ami 29-30 fokot ír arra az időszakra, az mitől rossz?
Mi van az emberekkel, hogy csak akkor nyár a nyár, ha van 38 fok. 30 fok nem elég júliusban a strandoláshoz? Ne már!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!