Mi volt az a lakóhelyedhez legközelebbi helyszín, amit életed során először látogattál meg 2024-ben, és nagy utazási élmény volt számodra?
Ezt így nehéz megállapítani.
Budapestiként még gyerekkoromban Tasson sátorozva és kulcsi telken nyaralt a család, ezek a Duna két oldalán k.b. egyforma távolságban vannak tőlünk. Csepel-sziget déli csücske választja el a két oldalt és nincs átjárási lehetőség, tehát mindig külön-külön utaztunk.
Tasst azóta is szeretném és 10 évvel ezelőtt 1 d.e. alatt bejártam a környéket, viszont elhanyagolt lett. :-(
Kedvencek: tinikoromtól Esztergom, 25-26 évesen túrázás elkezdésekor budaörsi kopárság és Pilisborosjenő lett, 29. évemtől Eger, azóta pedig még több kedvencem lett. Mondjuk: Budaörs nem számít nagy utazásnak és ráadásul még Budáról túráztam át. :-) Utazási túrázást tekintve az első utazásom egyedül Pilisborosjenőre volt. Azóta üdültem már egyedül a Bakonyban például.
36/F
Azon elsiklottam, hogy 2024-ben. Nagyon hétfő van. :D :D
24-ből legnagyobb élmény a Spartacus ösvény, ahol már háromszor voltam és kolléganőket is elvittem. Harmadszorra más megközelítéssel és fordítva, amikor félelmetes módon találkoztam 3 muflonnal.
Közelebbi kisebb élmény pomázi Kő-hegy.
Legtávolabbi nagy élmény: pécsi túra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!