Melyik a legjobb vidéki város?
Figyelt kérdés
Mivel még nem jártam be egész Magyarországot, kíváncsi vagyok, hogy különböző szempontok alapján melyik a legjobb vidéki város? Ezek a szempontok a szépség, élhetőség, programok, fejlődés, vagy bármi más. Nem csak a nagyvárosokra gondolok, hanem az összes 5000 főnél nagyobb lélekszámú településre. Szavzásba csatoltam néhány nagyobb várost, de részletes értékelés is érdekel róluk, szóval megköszönöm, ha valaki ezt leírja válaszban.2023. febr. 3. 18:24
51/55 anonim 

válasza:

Egerben nőttem fel, most külföldön vagyok már 6 éve. Drága. És igen az összes vidéki város egy pusztulat. Pest sem a legjobb hely. Aranyom
53/55 anonim 

válasza:

Magasan Debrecen.
Egyik vidéki város sem képes fenntartani egy működő nemzetközi repülőteret - kivéve Debrecent.
54/55 anonim 

válasza:

52 Budapest mióta vidéki város?!
55/55 Username666 válasza:
54 bocsi amíg olvasgattam a válaszokat elfelejtettem a kérdést! :D Budapest helyére simán menne Debrecen akkor
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!