Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik a legjobb vidéki város?

Melyik a legjobb vidéki város?

Figyelt kérdés
Mivel még nem jártam be egész Magyarországot, kíváncsi vagyok, hogy különböző szempontok alapján melyik a legjobb vidéki város? Ezek a szempontok a szépség, élhetőség, programok, fejlődés, vagy bármi más. Nem csak a nagyvárosokra gondolok, hanem az összes 5000 főnél nagyobb lélekszámú településre. Szavzásba csatoltam néhány nagyobb várost, de részletes értékelés is érdekel róluk, szóval megköszönöm, ha valaki ezt leírja válaszban.

2023. febr. 3. 18:24
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
100%

Szegeden sincs semmi!

Olyan ez mint a patkány és a mókus esete.

A patkányt mindenki utálja, a mókust mindenki szereti.

Pedig rágcsáló mindkettő!

Csak a mókusnak jobb a PR-ja...

2023. febr. 5. 17:22
 32/55 anonim válasza:
75%

Ha fontos a megélhetés, akkor hiába az egyik legszebb város Szeged, az kiesik, ebben igaza van az utolsó kommentelőnek, fizetések, munkahelyek számát tekintve kezd durván lemaradni. Megélhetés terén az Észak-Dunántúl kiemelkedik, ott is van a legtöbb fejlesztés, hiszen oda áramlik a fizetőképes kereslet, lakosság.

Nyilván szépség és programok terén top-top Szeged (+kevés a C), de fenekemet kitörölhetem vele, ha Komárom-Esztergom megyében közel a dupláját megkereshetem ugyanazzal a munkával... Éltem Szegeden, turistaként jó, de néhány év és Miskolc lehagyja... Debrecenről nem is szólva, ahol rengeteg beruházás van...

2023. febr. 7. 13:07
 33/55 anonim ***** válasza:
70%

32 # Debrecennek szuper a gazdasági sajtója - külföldön.

Budapesten kívül szinte csak Debrecen jelenik meg a magyar városok közül.

2023. febr. 7. 13:58
 34/55 anonim válasza:
87%
Az előző pár évben Debrecent mondtan volna, de már olyan szinten lement a színvonal minden téren, még a tönegközlekedést sem tudták megoldani, sok busz már óránként megy, mint egy községben (természetesen nem menetrend szerint, hanem amikor épp odaér). Emiatt Nyíregyházát mondanám, folyamatosan fejlődik, nyugodtabb város, egyre több pozitívummal.
2023. febr. 7. 20:04
 35/55 anonim ***** válasza:
75%

Nem mindegy?!

Maga az ország lepukkant, és ti itt azon nyálaztok, hogy melyik része a lepukkantabb?!

Európai léptékkel és mértékkel mérve egyik sem jó hely.

Sajnos!

2023. febr. 7. 22:20
 36/55 anonim ***** válasza:
69%
Székesfehérvár,Szeged,Szombathely,Miskolc
2023. febr. 26. 11:22
 37/55 anonim ***** válasza:
22%
Szeged egy élhetetlen lelakott szélsőbalos szoci putri. ALig várom már, hogy elmeneküljek innen. Szeintem határozottan Győr.
2023. febr. 26. 21:49
 38/55 anonim ***** válasza:
86%

Hát, ha nincs konkrét vagy fontos okod, akkor ne gyere Győrbe!

Ez egy túl hájpolt proli város.

Koszos, zsúfolt és drága - tele bevándorlóval.

2023. febr. 26. 23:28
 39/55 anonim ***** válasza:
16%

"Ezek a szempontok a szépség, élhetőség, programok, fejlődés"

Szépség: Pécs

Élhetőség: Szeged

Programok: Debrecen

Fejlődés: magasan Debrecen.

2023. febr. 27. 03:07
 40/55 anonim ***** válasza:
75%

Debrecen egy fideszputri. Miskolc sokkal jobb nála.

De a legjobbak: Szombathely, Veszprém, Székesfehérvár, Győr, Miskolc.

2023. febr. 27. 07:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!