Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Melyik a legjobb vidéki város?

Melyik a legjobb vidéki város?

Figyelt kérdés
Mivel még nem jártam be egész Magyarországot, kíváncsi vagyok, hogy különböző szempontok alapján melyik a legjobb vidéki város? Ezek a szempontok a szépség, élhetőség, programok, fejlődés, vagy bármi más. Nem csak a nagyvárosokra gondolok, hanem az összes 5000 főnél nagyobb lélekszámú településre. Szavzásba csatoltam néhány nagyobb várost, de részletes értékelés is érdekel róluk, szóval megköszönöm, ha valaki ezt leírja válaszban.

2023. febr. 3. 18:24
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
14%
Miskolc egy kommunista proli város. Nem mellesleg szlovák is, tehát helyesen Miskovec. Mindig is ez volt, itt a kommunizmus olyan pusztítást rendezett fizikailag és szellemileg hogy az itt lakók most már fetisizálják is. Kár hogy 19-ben elrabolták a csehszlovákoktól, az egész ország jobb lennenélküle. Menthetetlen stockholm szindrómás ócska fillérb.szó poros falu.
2023. márc. 10. 19:21
 42/55 anonim válasza:
66%

A legjobb vidéki város kiválasztása számos tényezőtől függ, mivel minden ember más prioritásokat tart szem előtt. Azonban, néhány város, amelyeket a legtöbb ember szépnek, élhetőnek és érdekesnek tart, a következők:

Pécs - a város szépsége és történelmi jelentősége miatt vonzó, és gazdag kulturális élettel rendelkezik.

Győr - élhetősége miatt vonzó, és gazdag történelmi örökséggel és modern fejlesztésekkel rendelkezik.

Debrecen - az ország második legnagyobb városa, számos érdekes programmal és látnivalóval rendelkezik.

Szeged - a város szépsége és gazdag kulturális élet miatt vonzó, valamint közel van az ország déli határához.

Eger - történelmi város, számos látnivalóval és kulturális programmal.

Ezek csak néhány példa a sok szép és érdekes vidéki város közül Magyarországon. Végső soron, a legjobb vidéki város szubjektív és a személyes preferenciáktól függ.

2023. márc. 10. 19:29
 43/55 anonim ***** válasza:
45%

Az más dolog ha leugrasz egy hétvégére Egerbe(éltem ott) vagy ott laksz és bejársz valami nyomorult gyárba vagy az omladozó kórházba, majd onnan haza…

Egy pici szar semmi kis város, a dobó tér már másodjára is unalmas.

Debrecen, Szeged, ezekről nem is beszélve

2023. márc. 10. 19:46
 44/55 anonim ***** válasza:
71%
42, Látszik nem tudsz semmit.
2023. márc. 11. 19:23
 45/55 anonim ***** válasza:
83%
Bocs 41 nem 42. (Miskolc szidó)
2023. márc. 11. 19:24
 46/55 anonim válasza:
46%
Én szeretem Szegedet, a Szabad Várost. Oda járok feltöltődni. Talán a sok napsütés, talán az emberek közvetlensége miatt. Szívesen költöznék oda, de jogász vagyok, és ott rengeteg lenne a konkurencia.
2023. márc. 28. 22:35
 47/55 anonim ***** válasza:
26%
🇦🇹🤝🏼🇭🇺
2023. márc. 29. 08:41
 48/55 anonim ***** válasza:
100%

Kaposvár semmiképsem

A szitácska semmit mem csinál a városért . Csoda hogy fogy a lakossága

2023. ápr. 4. 15:45
 49/55 anonim ***** válasza:
11%
Egyik sem…. Most őszintén mit lehet csinálni egy magyar vidéki városban? Az összes egy pusztulat
2023. ápr. 4. 17:00
 50/55 anonim ***** válasza:
74%
49 - Gondolom te Pestről írsz, és már két éve pestinek érzed magad... mert addig Bivalybasznádon vakartad a hátsódat...
2023. ápr. 4. 21:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!