Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Miért van tele az összes...

Miért van tele az összes fürdő, pedig tél van?? Hogy lehet elintézni, hogy egyedül legyek egy medencében?

Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök ha emberek vesznek körül...miért nem netflixezik , tv zik inkább mindenki rajtam kívül otthon, amikor én a gyógyfürdőben vagyok??

2023. febr. 3. 16:44
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
94%

Orvos látott már? Pedig rád férne. Vagy trollkodsz.

A közfürdőnek az a szokása, hogy ott idegenek is vannak együtt. A gyógyfürdőkben szokott lenni kádfürdő is. Fizesd be magad ilyenre, és akkor egyedül lehetsz.

2023. febr. 5. 17:10
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Kibéreled a fürdőt. A legtöbb fürdőnél van erre lehetőség. Ez esetben egyedül leszel a medencében és aznapra zárva lesznek másnak.
2023. febr. 7. 18:38
 13/13 anonim válasza:
76%
Pont azért van tele, mert tél van. A zárt terű fürdőkben télen nagyobb a forgalom. Nyáron lehet vízpartra is menni strandolni.
2023. febr. 23. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!