Miért van tele az összes fürdő, pedig tél van?? Hogy lehet elintézni, hogy egyedül legyek egy medencében?
Figyelt kérdés
Egyszerűen megőrülök ha emberek vesznek körül...miért nem netflixezik , tv zik inkább mindenki rajtam kívül otthon, amikor én a gyógyfürdőben vagyok??2023. febr. 3. 16:44
11/13 anonim válasza:
Orvos látott már? Pedig rád férne. Vagy trollkodsz.
A közfürdőnek az a szokása, hogy ott idegenek is vannak együtt. A gyógyfürdőkben szokott lenni kádfürdő is. Fizesd be magad ilyenre, és akkor egyedül lehetsz.
12/13 anonim válasza:
Kibéreled a fürdőt. A legtöbb fürdőnél van erre lehetőség. Ez esetben egyedül leszel a medencében és aznapra zárva lesznek másnak.
13/13 anonim válasza:
Pont azért van tele, mert tél van. A zárt terű fürdőkben télen nagyobb a forgalom. Nyáron lehet vízpartra is menni strandolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!