Budát vagy Pestet szereted jobban? Miért?
Pestet, a belváros miatt, az az egyetlen kis szeglete az országnak ami legalább hétvégente éjszaka nem úgy néz ki, mintha ledobtak volna egy atombombát és mindenki a föld alatt lakna.
ezt nem az épületek állapotára értem, hanem arra hogy halál unalmas az ország, nincs élet.
Lakni szerintem is Buda, XI. kerület jó hely, pörögni viszont a szesztilalom miatt már annyira nem lehet. Persze a Rózsadombon is szívesen laknék :)
Pesten a belvárosban nem szeretnék élni, viszont tény, hogy itt van nagyobb élet, ezért is megy az emberek nagy része ide szórakozni - mi is. A külsőbb kerületek közül a 14. egész jó, laktam ott egy ideig. 13 annyira nem bejövős, 7-nek a nyugisabb része még elmegy.
Pestet mert ott már ismerem a közlekedést, és nagyon szeretem a Parlamentet lesni :D Duna parton sétálgatni meg stb... :)
Budára csak azért járok ha meglátogatom a nagyszüleimet vagy éppen ha az autópályára kell mennem. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!