Szereted a helyet, ahol élsz?
IGEN!
kb. 3500 fős településen élek, tiszta, rendezett, nincsenek cigányok, szinte mindenki rendesen dolgozik (nem sok link alak van szerencsére), van munkalehetőség is, közel van Bp-hez, kocsival kb fél óra.
Egyetemre járok Bp-re, és hosszútávon semmi pénzért nem laknék ott, nem az emberek meg a kosz miatt, hanem mert nekem kell az a biztonság, amit itthon érzek, az hogy ha mondjuk pár év múlva lesz gyerekem, akkor itt gondolkodás nélkül kiengedhetem játszani, vagy rábízhatom a szomszédra, mert tudom, hogy rendes ember, az emberek itt számíthatnak egymásra.
Bp-re esetleg a suli ideje alatt költöztem volna fel, mert a bejárás nagyon fárasztó volt, de fél év múlva végzek, 90% hogy lesz a mellettünk lévő városban munkám, szóval Bp-re max vásárolni vagy bulizni fogok bejárni, meg találkozni a haverokkal, mert ezekből a dolgokból van egy kis hiány itt nálunk.
Igen..
Nagy a nyüzsi,mindig van nyitva bolt,vagy szórakozó hely,kiskocsma.Kedvenc foci csapatom is itt található,könnyen eljutok a hazai meccsekre.Idegenbeliekre kevésbé,de annyi baj legyen.Itt születtem és nőttem fel,ebben a kerületben.Szeretem,hogy virág program van nálunk és minde szép.Szemetes némelyik rész,grafitik vannak,cigányok vannak.De ennél nagyobb hátrányom nincs itt.Ez pedig Újpest! :)
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!