Eger egy különleges hely?
Minden alkalommal, amikor Egerben vagyok, egyszerűen úgy érzem, hogy otthon vagyok. Nem tudom miért van ez.
Oda jártam főiskolára anno, és volt pár szép évem. Lehet, hogy csak emiatt?
Vagy van valami több is? Mert meglepő, de többször olvastam már emberektől, hogy azért költöztek oda, vagy azért szeretnek ott kirándulni, kikapcsolódni, mert valamilyen energia miatt jól érzik magukat.
Talán a Csernus volt az egyik, aki ezt mondta. Tudom nem Egerben lakik, hanem mellette. Az ugyanaz.
Most lehet hülyeség amit kérdezek, de nem lehet, hogy van valami olyan természeti erő Eger környékén, amitől bizonyos emberek jobban érzik magukat?
Vannak pl akik a Balatonra vágynak, alig várják a nyarat hogy mehessenek. Nekem az nem okoz olyan nagy örömöt pl, de Eger nagyon és nem tudom megmondani, hogy miért.
Nem, nincs semmi medzsik, egyszerű nosztalgia.
Nekem pl. a velencei tó ilyen, mert gyerekként mindig ott töltöttem a nyarakat.
Alapvetően ugyanolyan mint a többi település. Vár az van, valamint óriás kérek is, meg szép a kilátás az Almagyar-dombról. Hangulatos meg minden, de amúgy nem annyira nem extra hely. Tehát egy város nézés az biztos hangulatos, de amúgy semmiben nem más mint a többi város.
L/14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!