Hol vannak Budapesten különleges helyszínek, kevésbé ismert "csodák", ami igazi kuriózum lehet akár egy külföldi számára is?
Figyelt kérdés
2022. szept. 29. 15:32
1/14 anonim válasza:
A welovebudapest oldalon találsz egy csomót.
3/14 anonim válasza:
Couchsurfingen is volt sok külföldi vendégem, illetve a külföldi barátaim is sokszor vezettem körbe Budapesten. Imádták a Libegőt, az esti Budai várat a város fényeivel, a Citadellát, a történelemkedvelőknek a Memento Park nagyon emlékezetes volt, de van akit egyáltalán nem érdekel az ilyesmi. Összességében nem kellett semmi különlegessel lenyűgözni őket, a legtöbbüknek nagyon tetszett a város turistás oldala.
4/14 anonim válasza:
Hat utcan fenyes nappal szaro hajlektalanokat mar mindenhol lathatsz. Osszehanyt utcakat szinten. Kb ez az egesz Budapest kuriozuma. Akinek meg Budapest tetszik qzzal en szoba sem allnek.
5/14 anonim válasza:
Írd már le hvmilyen típusú latvanyossag erdekelne... epiteszet... ? Múzeum? Park? Kilatópont a budai hegyekben? Egyeb?
6/14 anonim válasza:
Azért ez személyfüggő, hogy kinek mi az érdeklődése. Szívesen ajánlom mondjuk a Sziklakórházat vagy a Gellérthegyi Víztározót, de más szerint meg halál unalmas.
7/14 anonim válasza:
6: igen-igen, ezek tényleg különlegességek - de ha valakit ez abszolút nem érdekel, akkor fölösleges ilyesmivel traktálni. Ezért kérdeztem én is az 5-ben, hogy miféle érdekelné....
8/14 anonim válasza:
Nézz szét a Hosszúlépés - Járunk? programjai között , ott olyan tippeket kapsz, hogy beszarsz. Persze ehhez el kell menni a sétáikra.
Vagy ajánlom még Zubreczki könyveit vagy Facebook oldalát .
9/14 A kérdező kommentje:
5-6! Főleg építészeti értékek témakörben keresgélek.
2022. szept. 30. 17:10
10/14 anonim válasza:
#8: 👍👍
Nagyon jó volt a varosban blog is, szerettem olvasni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!