Pécsen melyik éttermek a legjobbak, illetve szép/különleges helyek vannak ami kicsit eldugott?
Ahogy látom te egy vagy itt a sok kötekedő ember közül, szóval azt ajánlom foglalkozz és tedd rendbe kincsem a saját lelki világod.
Akkor már nem fogsz foglalkozni másokkal mit csinálnak:)
Mint mondtam én ide szerettem volna kiírni és meg is tettem, ez a lényege az oldalnak én úgy gondolom, de ahogy látom más emberek is🤗
Hogy értelmes hozzászóló is járjon itt:
Tüke Borház, Tettye
Bohemia Sörkonyha, Szt. Kristóf tér, Belváros
Elég megfoghatatlan jelzőket használsz.
Ha legjobb alatt fine diningra gondolsz, olyan nagyon nincsen. Legközelebb Villányban a Sauska 48 és a Mandula, illetve lazább felfogásban Hosszúhetényben az Almalomb az említésre méltók. Utóbbira még a "kicsit eldugott" is illik, őket nagyon szeretem, hangulatos és szerethető hely.
A legelegánsabb éttermek a Corso és a Zsolnay. Egyszerűbbek közül jó a Blöff (a bisztró, nem a kávézó/kocsma, két azonos nevű hely van), Balkán, Korhely, Bohémia.
Elefántos ház: nagyon jó a kaja, a terasz hangulatos, belül nem olyan szép. A legjobb steak itt van a városban.
Replay: itt is nagyon jó a kaja, de nem éppen eldugott
Tettye: Pécs egyik régi, emblematikus étterme
Bagolyvár: itt a kilátás nagyon szép, és a kaja is jó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!