Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van köz-tetek olyan, akinek...

Van köz-tetek olyan, akinek eszébe jutott (vagy meg is csinálta) hogy Magyarország mindegyik településére ellátogasson?

Figyelt kérdés
(tudok írni, de nem engedi egybeírva közzétenni, ezért írtam kötőjellel)
2022. nov. 18. 15:28
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Szerintem mindenhol van mit megnézni. Hol több, hol kevesebb. Ha valahol nincs semmi, akkor ott pont az a látnivaló. :D
2022. nov. 19. 00:54
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
Egyszer megnéztem: a városok nagy részében jártam. Az is szép cél, meg a kék-kör is.
2022. nov. 19. 06:33
 13/18 anonim ***** válasza:
84%
Az is elég lehet, ha megtanulod minden település helyét. Kezdd szerintem ezzel! Télre jó elfoglaltság.
2022. nov. 19. 06:34
 14/18 anonim ***** válasza:
78%
Nincs köz-tünk i-lyen.
2022. nov. 19. 06:45
 15/18 anonim ***** válasza:
59%

"ugyanúgy néz ki Vasban és Békésben"

Látszik, hogy te se sok helyen jártál még. Most nyáron voltunk "Vasban", közel az osztrák határhoz. Megdöbbentő a különbség az ország nyugati és keleti része között.

2022. nov. 21. 14:48
 16/18 anonim ***** válasza:
Konkrétan az ország összes településének meglátogatása nem jött számításba, azt azonban kb. egy éve elhatároztam, hogy Szabolcs megye összes települését felkeresem kerékpáron. Hétvégente, esetleg szabi alatt csináltam, szerintem elég jól állok, már csak mintegy 10 van hátra.
2022. nov. 22. 22:28
 17/18 anonim ***** válasza:
@15 Ember, 106 országnál tartok, Magyarország összes megyéjében jártam, Vas és Békés szegény falvai között bőven van hasonlóság, mindkettő távolabb van a Partium gazdagabb részeitől, mint Ukrajna átlagos településeitől és nem valami kormányellenes vagy antipatrióta hang szól belőlem.
2022. nov. 22. 23:37
 18/18 anonim ***** válasza:

Instagramon követtem egy csajt aki Kéktúrát csinálta és volt külön Instagram oldala ahol az volt a célja, hogy az ország minden települését felkeresse. Messze jár még tőle, de fiatal és van ideje :D

Amúgy például ha valaki megcsinálja főbb túra mozgalmakat azzal már érint rengeteg települést. Én mióta túrázom sok olyan helyen jártam ahova amúgy életemben nem mentem volna el.

Az hogy mi értelme vitatható, hiszen tulajdonképpen az emberi tevékenységeink nagy része tulajdonképpen értelmetlen öncélú dolog :D

2022. nov. 27. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!