Magyarországon van valahol nomád település?
Azt ugye tudod, hogy a nomád azt jelenti, hogy helyről helyre vándorló?:D Következésképpen a "nomád település" egy oximoron:D
Egyébként ha jól tudom a krisnások vettek meg még vagy 50 éve egy völgyet. 1 forintért, 100 évre bérbe kapták:D
És ők tulajdonképpen a helyi ámisok, 0 elektromosság, 0 gépesítés, kapálják a földet, asszem gyertyával világítanak, fával tüzelnek. Főzhetsz magadra is, de van közösségi konyha is ahol a közösségnek tett munkáddal fizetsz.
Ha nem lennék GYK függő, már én is odaköltöztem volna:D
Deee lehet oda menni turistaként. Vagy legalábbis régebben lehetett, nagyanyám volt ott még jó régen.
Deeeee van valahol egy ilyen biofalu is. Ott nincsenek a modern vívmányok ellen, de a fő célkitűzése a településnek, hogy önfentartó legyen, szóval mindent helyben termelnek meg a kertjeikben. Kb levizsgáztatnak, hogy alkalmas vagy-e, és utána egész olcsón jutsz ott telekhez. Persze ez is valami halál f*szán lévő zsákfalu. Ettől függetlenül még lehetsz ott programozó home-office-ban, de ez is egy elég szép lelassult vidéki élet sok kertészkedéssel.
Ahümm.. hát amit írtam 2 dolog az egyik sem ideiglenesnek van szánva, mindkettőhöz komoly elköteleződést várnak.
Sajnos iylet nem tudok, de azért ha valaki ide írná, én is megköszönném:D
Vármegye és főispán már lesz. Panelprogram helyett jöhet a jurtaprogram, Tóth Gabi meg lóbőrgúnyában fog fellépni!
(no politika, értsd a viccet)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!