Hallottatok valaha valamit Nyírbátorról?
Figyelt kérdés
ha ismeritek a helyet, milyen véleménnyel vagytok róla?2022. júl. 25. 20:34
11/16 anonim válasza:
AZ HOGY ONNAN MEGY SZEMÉLYVONAT MISKOLCBA ONNAN BUDAPEST KELETIBE ÉS ONNAN VESZPRÉMBE ONNAN MEG CELLDÖMÖKÖLRE ÉS ONNAN SZOMBATHELYRE!!!!!!
dflésőflésdflsdéfsdfsdfsd
12/16 A kérdező kommentje:
tudom troll válasz utolsó, de itt tényleg nyugalmasaknak való vonatközlekedés :D Nyíregyre a busz eljut 40 perc alatt ,a vonat az másfél óra :) laza 30-as tempó sok részen. de Debrecen felé sokan indulnak mivel elágazó állomás, igaz veszélyesebbek is az ilyen személyvonatok közbiztonság szempontjából
2022. nov. 19. 20:46
15/16 anonim válasza:
Úgy tűnik, az itt válaszolóknak tényleg semmi értelme, hogy oda eljussanak. Én voltam ott két napot (három éjszakát), senki nem vegzált, barátságosak voltak és igazi kulturális élmény volt. Kétségtelen, akik e szót nem ismerik, azok számára semmit nem mondtam. Nem is volt célom.
16/16 anonim válasza:
Nincs ott semmi érdekes, egy porfészek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!