Kezdőoldal » Utazás » Magyarország » Van kedvenc helyetek a lakhely...

Van kedvenc helyetek a lakhelyeteken? Mi lenne az?

Figyelt kérdés
2022. ápr. 2. 13:32
 1/8 anonim válasza:
100%
Én hegyvidéken lakok, és a közelünkben van az erdő. Egy kis félórás sétával el lehet jutni egy kis kápolnához, ami Úti Madonnának hívnak. Nem nagy hely, lényegében egy tető alatt egy kis oltár és egy pad, de nagyon békés és csendes.
2022. ápr. 2. 14:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem olyan sok van, hogy fel sem tudnám sorolni. Budán lakom, és itt a hegyvidéken rengeteg ilyen jó kis hely van.
2022. ápr. 2. 14:52
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Kőbányán lakom, hát itt nincsen :D

Budai oldalra szeretek átmenni, Kopaszi gát környékére. Illetve alapból a XI. kerületet szeretem, amíg ott laktam szívesen sétálgattam szinte bármerre. Dunapart, Kamaraerdő, Tétényi fennsík, ezeket szeretem.

2022. ápr. 2. 17:15
 4/8 anonim ***** válasza:
61%
Egy városkában nőttem fel, na, hát ott semmi nincs :D
2022. ápr. 3. 06:44
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Pesten lakom a belvárosban, itt nem nagyon. Szeretem a Múzeumkertet és az Astoria-Kálvin tér között a Kiskörúton belül sétálni, de ahhoz, hogy megálljak, számomra ezek a helyek túl forgalmasak. Korábbi lakhelyeim környékén a Városliget új kis botanikus kertje és a Vajdahunyad vára, illetve a Feneketlen-tó, a Budai Arborétum és a Gellért-hegy nyugati lejtői voltak ilyenek. Ahol felnőttem, ott pedig egy bányató volt a kedvencem.
2022. ápr. 3. 20:59
 6/8 anonim ***** válasza:
Belvárosban nőttem fel, hol a Tisza, hol a Duna partjához közel, ami nagyon tetszett. Sajna a hobbym a lakás közepére szegezett, így a kelleténél kevesebbet mozogtam gyerekként, de most, 60 felett is szívesebben szaladok át 2 völgyön, minthogy buszra üljek, ha a part közelében van dolgom.
2022. ápr. 8. 09:38
 7/8 Ellewie válasza:
Nagy-Gete, Mókus hegy, Kis Duna sétány, Nagy Duna sétány, Esztergomi bazilika, Búbánat völgy, Palatinus-tó. Ezeket a spotokat sosem unom meg.
2022. ápr. 18. 16:59
 8/8 anonim válasza:
Egy kisebb községben lakom, a kedvenc helyem a falu határában lévő domb, ahonnan gyönyörű kilátás nyílik a környékre + ennek a dombnak a "folytatása" a következő két faluban:D
2022. ápr. 20. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!