Mi a kedvenc látnivalód a megyédben?
Figyelt kérdés
Szeretnék kicsit aktívabban kirándulni az országban, és új dolgokat felfedezni, ehhez gyűjtöm az ötleteket. :) Budapesti vagyok, úgyhogy semmi sincs túl messze, viszont nincs autóm, így a tömegközlekedés-barát javaslatokat tudom a legjobban hasznosítani.2022. márc. 25. 20:18
1/18 anonim válasza:
Hát Nógrádban vannak szép helyek. Medves-fennsík, meg a várak pl.
Bár oda kürölményesebb lehet kijutni.
De a Mátra is szép Gyöngyös környékén.
2/18 anonim válasza:
Én Hollókőt még nagyon szeretem.
3/18 anonim válasza:
A szegedi alsóvárosi templom, Csongrád-Csanád megyében.
4/18 anonim válasza:
Pesti vagyok én is, de akkor nézzük mondjuk Veszprém megyét, ahol egy csomó dolgot szeretek :) Pl. Tihanyt (meg a Balatonon szinte bárhol bármit), a tapolcai Malom-tavat és a barlangot, a veszprémi állatkertet, a hévízi tavat stb.
5/18 anonim válasza:
Debreceni vagyok. Itt a környéken nincs ilyen
6/18 anonim válasza:
Pest megyében jó hely még a Dunakanyar.
7/18 anonim válasza:
Én ugyan budapesti vagyok , de akkor bedobom mondjuk Szabolcs-Szatmár-Bereg megyét, ahol a nagyari Luby-kastély rózsakertje virágzáskor a párját ritkító szépség.
8/18 anonim válasza:
Hármas vagyok.
Mégis mi a f@szért kellett lepontozni?
10/18 anonim válasza:
#8 ez a 30%-os mindenkit lepontozott, nem csak téged 😐 Ennél nagyobb öröme sose legyen az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!