Szerintetek valóban mennyire veszélyesek azok az idehaza hírhedt nevű települések mint például Tiszabura vagy Enying ?
Nyilván idehaza is bőven akadnak olyan települések amelyek arról ismertek hogy igencsak rossz közbiztonsággal rendelkeznek , viszont arról már ( a szerény véleményem szerint ) sokkal kevesebb információt lehet találni illetve akárcsak hallani hogy tulajdonképpen mennyire veszélyesek a gyakorlatban ...
Tehát például szerintetek mekkora esély lenne arra hogy nem oda valósi emberként még fényes nappal is megkéselnének a fő utcán csupán amiatt hogy csúnyán néztél az egyik helybeli " klán " tagjára ha egy Enying vagy Tiszabura féle településen járkálnál ?
Magyarán szólva szerintetek mennyire léteznek vagy nem léteznek olyan települések idehaza ahol a semmiért is elég nagy eséllyel megölnek vagy minimum rongyra vernek ?
11-es,
Hát kösz az általad feltételezett magyarázatért , na de azt azért el kell ismerni hogy nem igazán lehet sokat kezdeni azzal hogy valaki ( erre a kérdésre reagálva ) azt írja hogy " talán Ózd? " ...
Magyarán szólva egy ilyen tipusú válasz , a szerény véleményem szerint , eléggé semmitmondó hiszen abszolút nem lehet belőle semmit sem következtetni azzal kapcsolatban hogy valóban mennyire veszélyesek a rossz közbiztonságukról hírhedt hazai települések ...
Márpedig a kérdés erről szól és nem arról hogy ( legalábbis szerinted ) a 9-es válaszoló szerint Ózd még veszélyesebb mint Tiszabura vagy Enying , hiszen azokat a településeket csak példaként hoztam fel .
Most veszem észre hogy " hát Ózd? " helyett azt idéztem ( teljesen hibásan ) hogy " talán Ózd? " na de ettől függetlenül a lényeg az hogy nagyon is volt okom rákérdezni a 9-es hozzászóló válaszára , hiszen az tényleg nem egyértelmű hogy mit akart azzal mondani hogy " hát Ózd? " amikor nem azt raktam ki kérdésnek hogy ( például ) " Szerintetek melyek azok a leghírhedtebb hazai települések amelyek egyúttal valóban veszélyesek " hanem azt hogy " Szerintetek valóban mennyire veszélyesek azok az idehaza hírhedt nevű települések mint például Tiszabura vagy Enying " ...
Akkor lett volna egyértelmű egy ilyen válasz ha a legelőször felsorolt feltételezett kérdésemet raktam volna ki , viszont nem azt raktam ki , tehát nagyon is nincs mínuszos IQ-m attól hogy emiatt rakérdeztem .
Most ezt nekem céloztad ?
Ám valóban nem volt sok értelme a fentebb leírt üzeneteimnek , ugyanúgy mint az azokat közvetlenül megelőző két üzenetnek , tehát úgy látszik hogy az értelmetlen felállás döntetlen ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!