Külföldön élők! Valóban olyan veszélyesek a migrànsok odakint, ahogy itt riogatjàk a népet velük?
Mi az igazsàg?Ti ott testközelből hogyan làtjàtok?Él példàul angliàban pàr ismerősöm,ők semmi rosszat nem tapasztaltak.
De több véleményre lennék kívàncsi.Én nem tartok tölük mivel nyilvànvaló,hogy Magyarorszàg nem célpontjuk.Innen még a migràns is tovàbb menekül gazdagabb orszàgba.
Menj el Calais környékére. Brüsszel után kamionnal éjszakára megállni Oostende irányában istenkísértés.
Vagy nagyobb francia városok külső részei. Nem éppen biztonságos.
De biztos hallottál a közelmúlt huszonvalahány terrortámadásáról. Jó, jó, értem én, nekünk is volt egy teréz körúti robbantónk, ne szóljunk mi magyarok egy szót se.
"Németországban érek és röviden: nem."
Érlelődj még.
Németországban - egy-két nagyváros egy-egy részét kivéve . semmi gond nincs velük. Ahol van, ott is föként azért, mert összezsúfolták öket egy helyre és nagyrész egymással vannak problémáik. De ezeken a helyeken már sok éve megvannak ezek a gondok, nem a "migránsok" azok, akik a fö probléma, hanem már régóta az orosz, román, magyar, stb (fél)alvilági csoportok csinálják a problémákat.
(De ugyanez érvényes a Hakapeszi.. nevü válaszoló által említett területekre is, ott is a már évtizedekota meglévö ellentétek azok, amik most is problémásak - csak most a média heccelésre használja ezeket.)
Igen sok "hír", ami megjelenik a médiákban, már több éves eset, csak most elöbányásszák öket, mint újabb migránsok általi tetteket - pedig akkoriban még nem is jöttek ide.
Emellett sok nem-migráns esetet is egyböl az ö nyakukba varrnak, mert most ez a trend. (Pl. a Münsteri eset pár napja - az elkövetö nem migráns, mégcsak nem is külföldi eredetü családból származik, hanem símán komoly pszichikai problémák miatt kezelés alatt álló valaki tette)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!