Kezdőoldal » Politika » Külföldi politika » Külföldön élők! Valóban olyan...

Külföldön élők! Valóban olyan veszélyesek a migrànsok odakint, ahogy itt riogatjàk a népet velük?

Figyelt kérdés

Mi az igazsàg?Ti ott testközelből hogyan làtjàtok?Él példàul angliàban pàr ismerősöm,ők semmi rosszat nem tapasztaltak.

De több véleményre lennék kívàncsi.Én nem tartok tölük mivel nyilvànvaló,hogy Magyarorszàg nem célpontjuk.Innen még a migràns is tovàbb menekül gazdagabb orszàgba.

2018. ápr. 10. 07:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
92%

Leszögezem, a Fidesszel sok mindenben egyet értek, de ez a migráns-soros-simicska riogatás minden normális embernél kiveri a biztosítékot. Van migránsválság/veszély igen, SENKI sem tagadja!

DE!

Mikor fogja fel a sok IQ nuku, hogy Franciaország, Olaszország, Nagy-Britannia nem egy 10 kilométeres partszakaszból áll, ami tele van migrikkel?

Az elmúlt két évben voltam Rómában, voltam Szicíliában. Elárulom, láttam migrókat, nem keveset, de közel sem annyit, mint amiről regélnek (és nem csak turistaövezetekben voltam). Szicíliában ami ugye a rettegők szerint a migránsok fellegvára, és egész Szicília tele van migránsokkal, konkrétan alig láttam nem olasz embert. Miért? Mert a sziget rohadt nagy, és elenyésző részén vannak migránsok. Szicília nem egy 10km-es partszakasz, ami tele van migránsokkal és lépni nem lehet. Óriási sziget. Rómában több kerületben voltam, a Termini pályaudvar környéke tele van fekákkal, de máshol nem láttam, csak 1-1-et lézengeni. Csak, hogy értse az is akinek nincs elegendő IQ-ja:

Rohadt nagy városok/országok ezek, és IGEN, vannak olyan környékek ahol rengeteg migró van, magas a bűnözés, nem tagadja senki. Viszont áruljátok már el nekem, hogy mi a különbség Róma fekák lakta negyedei és a Hős utca/Diószeghy utca/Miskolc/Random Szabolcs megyei falu cigánysora között? SEMMI. Ugyanúgy megkéselnek, ha sötétedés után oda mész, vagy nem. De nagyobb az esély rá.

Senki nem állítja, hogy nem veszélyes az eltérő kultúrájú emberek keveredése a fehér emberekkel, de közel sem olyan mértékű ez, mint azt sokan beállítják. Nem tűnik fel nektek, hogy kik rettegnek legjobban a migráncsoktól? A vályogputriban lakó félcsöves falusiak, akiknek a legnagyobb ellensége Soros meg a migrók, nem az, hogy holnap lesz-e mit enni... Ez a szomorú.

2018. ápr. 10. 07:39
 12/18 anonim ***** válasza:
92%
11 vagyok, ja és az, hogy Bécs élhetetlen város, az egyenesen nonszensz... Budapesten is forgassunk az okádék kerületekben, és jelentsük ki, hogy Budapest élhetetlen város. (Megjegyzem a belvárosban rengeteg arab/kínai/fejkendős néni lakik Bp-n is, és látni is őket, akkor Budapest élhetetlen?)
2018. ápr. 10. 07:43
 13/18 anonim ***** válasza:
95%
Vannak német és osztrák rokonaim, de még annyi bajuk sincs velük, mint nekünk a kisebbséggel.
2018. ápr. 10. 07:44
 14/18 anonim ***** válasza:
97%
Jó ezt a Bécs élhetetlen dumát azért pofa kell előadni Magyarországon.:D
2018. ápr. 10. 07:55
 15/18 anonim ***** válasza:
94%
Igaz én már 1,5 éve hazaköltöztem, de 4 évet éltem Ausztriában. Nekem jók a tapasztalataim velük.
2018. ápr. 10. 08:05
 16/18 anonim ***** válasza:
2%
Bécs valóba eléggé ganaj hely, de az az igazság hogy vannak még annál is ganajabbak.
2018. ápr. 10. 08:13
 17/18 Prince de Bretagne ***** válasza:
44%

Franciaorszàgban élek 1980 ota (elnézést kérek de nehéz magyar ékezeteket raknom)

Nem a merényletek a igazi gond, ez annàl még komolyabb !!!

Az arab migrànsok (én is migràns vagyok, voltam) legnagyobb része nem akar beilleszkedni és dolgozni sem.

Még a màsodik generàcio is idegenként viselkedik. Normàlis ... a gyerekeket az anyjuk neveli, és az anyjuk nem tud,

tanul meg franciàul (egész napjàt a lakàsban tölti, az arab tv-t nézi, ha nézi és föz).

Tehàt mikor a gyerek hazaér az iskolàbol, akkor egy màs vilàgba érkezik és màs nyelvet beszél.

A muszlim vallàs "papiron" egy toleràns vallàs, de ne ugy történik. Nem akarnak "összekeveredni" velünk.

Màr a kilencvenes években (akkor még nem voltak letakarva lepedövel a nök) hallottam ilyen szöveget két fiatal arab fiu

között: "Sosem engedném hogy a hugom egy kereszténnyel legyen"

Sokan utàlnak minket és a népnek nagyon tele van màr a hocipöje. Vannak azért normàlis muszlimok is ... de meddig tudnak

majd normàlisak maradni ????

A Koràn (a muszlim biblia ami nem egy "töténet" mint a mi bibliànk, hanem csak különàllo mondatokbol àll 6.236 verszé,

összefogva 114 szuratba)

irja (többek között)>> "A muszlimoknak muszlim földön (észak Afrika) kell élniük".

A szurat Szura 4, Verszét 97-100 megtiltja a muszlimoknak a nem Muszlim földön élni és keresztény földet pokolnak hivja.

Mint a katolisoknàl, a muszlim vallàsban is vannak több irànyzatok.

Evszàzadok ota belsö hàboru van az iszlàm vallàsban, a szunnita–síita ellentét miatt. Utàljàk és ölik egymàst...

Szaud Aràbia jelenleg is hàboruban van Yemen ellen...

Többek között a vallàsi belsö muszlim ellentétek miatt nem mennek több arab orszàgba. Ja .. na meg azért mert ha ott

lopnak akkor levàgjàk a kezüket ... meg nincs nekik segély sem (dolgozni kell kevés pénzért)

A migràns-ellenàllàsnak semmi köze a rasszizmushoz.

Megnyugodhatnak a FIDESZ elleniek, nem szavaztam (°_°)

Nem tudom hogy hogy kire szavaztam volna, de bistos hogy azokra nem akik migrànsokat akarnak beengedni.

Nagyon sajnàlatos dolog hogy az régi kulturàlt, tudosokkal, gondolkozokkal, költökkel büszkélködö okori arab kultura

eltünik az iszlàm vallàs alatt és csak romok maradnak a népekböl is.

2018. ápr. 10. 17:53
 18/18 anonim válasza:
Utolsó, tök elhittem, hogy te éltél egy percet is franciaországban.
2018. ápr. 30. 20:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!